Detalii despre starea de sănătate a medicului și șoferului ambulanței implicată într-un grav accident în Capitală

Medicul și șoferul din cadrul PAMU Răzeni au fost transportați de urgență la spital în urma unui grav accident rutier, produs în Chișinău.

separator
Pe data de 18 februarie curent, în jurul orei 12:00, un autobuz de linie a tamponat o ambulanță, care se deplasa la o solicitare pentru acordarea asistenței medicale urgente. Accidentul rutier s-a produs la intersecția străzii Valea Crucii cu bulevardul Dacia din sectorul Botanica al Capitalei.

În urma impactului, membrii echipei PAMU Răzeni au avut de suferit. Medicul și șoferul ambulanței s-au ales cu diverse traumatisme. Ulterior, aceștia au fost transportați la IMSP Institutul de Medicină Urgentă pentru investigații și tratament corespunzător.

În jurul orei 11:00, echipa PAMU Răzeni a transportat un copil din Ialoveni la IMSP Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. După predarea pacientului în Unitatea de Primire Urgentă, echipa AMU a primit o solicitare de acordare a asistenței medicale urgente la etapa de prespital unei persoane din satul Puhoi, raionul Ialoveni. Ambulanța era cu girofarele și cu semnalele sonore aprinse în momentul producerii accidentului rutier.

Câteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai
Articolul anterior
Un cunoscut model Playboy s-a stins, după ce ar fi fost aruncat de la etaj
Articolul următor
Alte articole interesante