Detalii dramatice despre operațiunea de salvare a turiștilor din Munții Făgăraș

Detalii dramatice după operaţiunea de salvare de 19 ore din Munţii Făgăraş, unde un turist a murit.

Salvamontiştii din Argeş şi Sibiu au intervenit în noaptea de miercuri spre joi, în Munţii Făgăraş, pentru salvarea unei persoane care a rămas blocată pe un perete în zona lacului Călţun şi recuperarea alteia care a decedat, după ce a căzut în prăpastie. Operaţiunea s-a finalizat după aproape 19 ore, iar unul dintre salvamontişti a povestit cum s-a defăşurat operaţiunea contracronometru, scrie observator.ro.

Doi turişti au urcat pe un perete care se escaladează exclusiv iarna şi au sunat să ceară ajutor abia după ce unul dintre ei a căzut în gol şi a murit, iar întunericul a îngreunat mult acţiunea. Salvamontiştii din Sibiu şi Argeş au intervenit pentru salvarea persoanei rămase blocate şi recuperarea trupului celeialte, o operaţiune care a durat aproape 19 ore şi care a fost povestită de unul dintre salvatori. Imaginile cu salvamontiştii care se odihnesc pe iarbă, la finalul intervenţiei, au devenit virale pe internet.

Imagini cu salvatori montani care dorm sub cerul liber, la finalul acţiunii de salvare din Munţii Făgăraş, la care au participat salvatori din Sibiu şi Argeş au fost postate pe reţelele de socializare.

Cheia succesului este să ,,nu așteptați ziua de mâine” de aici a pornit remodelarea corporală a Doinei Donos, care a slăbit cu 42 de kg
Articolul anterior
A vrut să sară de pe un pod, dar a fost oprită
Articolul următor