Detalii în cazul celor doi frați moldoveni uciși la nuntă, în Moscova. Crima ar fi fost comisă de către fiii unei deputate

Doi frați moldoveni, unul de 36 de ani și altul, de 34, au fost uciși la nunta unuia dintre ei, care se desfășura într-un local din regiunea Novaia Moskva. Cei doi frați au plecat la Moscova pe când aveau 14, respectiv, 12 ani, împreună cu familia lor. Acolo au trăit mulți ani, după care au obținut cetățenia rusă. Frații aveau mici afaceri locale în zona în care locuiau, fiind respectați în comunitate.

Mirele avea doi copii, de 5 și 8 ani din prima căsătorie, iar recent s-a căsătorit a doua oară cu o tânără originară din Rusia, în vârstă de 31 de ani.

Autorul crimei ar fi Vladimir Deveataev, în vârstă de 31 de ani, acesta este suspectat de uciderea mirelui și a fratelui său la nuntă, relatează Ren TV.

Se remarcă faptul că aceasta era în relații prietenoase cu mirele ucis. Deveataev, chiar după prima zi de nuntă, a mers la cumpărături cu mirele și mireasă. Motivele conflictului care au avut loc în a doua zi de nuntă rămân neclare. Bănuitul a părăsit nunta, dar în curând s-a întors într-un SUV negru fără plăcuțe de înmatriculare și a deschis focul cu arme de calibru mic. În total, trăgătorul a tras șase sau șapte focuri, dintre care unul direct în inima mirelui. Fratele bărbatului de 34 de ani a murit, de asemenea.

A doua zi, poliția l-a arestat pe primul și câteva ore mai târziu pe cel de-al doilea suspect. O sursă a declarat pentru kp.ru că principalul suspect al crimei este Vladimir Deveataev, în vârstă de 31 de ani.

Potrivit anchetatorilor, după conflictul cu mirele, el și-a sunat fratele din stradă, acesta aducând un pistol. Fratele acestuia, Aleksei Deveataev, în vârstă de 35 de ani, a fost, de asemenea, reținut.

De asemenea, a devenit cunoscut faptul că suspecții sunt fiii mai mari ai unui deputat local. Anna Deveateava, în vârstă de 58 de ani, este membră a Consiliului Deputaților din regiunea Novofedorovsky din Novaia Moscova – acest teritoriu este situat la 20 de kilometri de clubul unde a fost sărbătorită nunta. Mama suspecților a lucrat odată ca profesoară de școală primară și apoi a început să activeze în domeniul afacerilor. Potrivit unor surse, autorii crimei obișnuiau să folosească substanțe narcotice.

sursa: www.rambler.ru

O fetiță de 10 ani, păcălită pe internet de un pedofil. Tatăl ei a găsit mesajele
Articolul anterior
Covid-19: Numărul infectaților înregistrat astăzi, 24 ianuarie
Articolul următor
Alte articole interesante