Detalii noi: cei trei tineri dn Hâncești, găsiți decedați, ar fi rude. Poliția ia în calcul două versiuni

Unul dintre tineri a revenit acasă acum două zile din Irlanda, iar celălalt tânăr l-a întâlnit și l-a adus taxiul acasă, unde au sărbătorit revenirea lui din străinătate, împreună cu a treia victimă, relatează Hh24, citând surse din poliție.

separator
Potrivit canalului Hîncești 24 Online, poliția ia în calcul o intoxicație, fie cu o substanță necunoscută, fie cu dioxid de carbon, deoarece în locuință recent ar fi fost reparat cazanul.

Tinerii găsiţi decedaţi la Hînceşti sunt doi băieţi de 25 de ani şi o fată de 21 de ani. Oamenii legii spun că victimele ar fi rude şi erau din familii bune. Potrivit poliţiei, unul dintre tineri a revenit acum trei zile din străinătate, iar celălalt băiat care lucra ca taximetrist, l-a întâlnit şi l-a dus acasă.

Tânăra de 21 de ani era dispecer la o companie de taxi. Ea este mamă a unui copil. „Doamne, doamne ce tragedie. Pavlic ai lăsat în urmă o rană adâncă atât părinților, cât și celor care te cunosc. Nu pot să cred că e posibil așa ceva. Condoleanţe rudelor”, este mesajul unei cunoscute ale victimelor, scrie publika.md.

Amintim că poliţia ia în calcul două versiuni preliminare: o intoxicaţie cu o substanţă necunoscută sau cu monoxid de carbon, deoarece în locuinţă ar fi fost recent reparat cazanul.

Cele trei cadavre au fost găsite aseară în jurul orei 21:30 de mama taximetristului. Femeia s-a alertat că fiul său a lipsit de acasă timp de o zi şi s-a dus să-l caute la vecini. Ea a văzut uşa casei deschisă, a intrat în locuinţă, unde a descoperit cadavrele şi a chemat imediat ambulanţa şi poliţia.

Circumstanţele tragediei urmează a fi stabilite în cadrul unui proces penal. Video!

În ajun de Crăciun, sădim brazi în loc să tăiem! – așa au făcut 30 de copii din țara noastră!
Articolul anterior
Irina Rimes a lansat o piesă nouă: ,,Sunt bine mamă, doamna la care lucrez seamănă cu tine”
Articolul următor
Alte articole interesante