Detalii noi despre accidentul de la Hâncești, în care s-a stins un bebeluș de patru luni

Pe 24 iunie, doi soți, din Chișinău, împreună cu bebelușul lor de patru luni, se deplasau pe traseul Chișinău-Hâncești. În apropiere de satul Fundul Galbenei, mașina acestora a fost implicată într-un accident de circulație, în urma căruia copilul a suferit mai multe traumatisme.

separator
Mașina se deplasa spre Chișinău când într-o curbă s-a tamponat cu un camion cu remorcă. O rudă a familiei, sub protecția anonimatului, a povestit pentru echipa.md, cum, după părerea lor, s-a întâmplat totul.

Rudele familiei consideră că impactul s-a produs din cauza că șoferul camionului, care s-ar fi deplasat cu viteză excesivă, ar fi derapat într-o curbă periculoasă. Remorca vehiculului ar lovit în plin mașina. Deodată după accident, șoferul mașinii, de 31 de ani, și-a luat bebelușul în brațe, a oprit un alt autoturism și s-a dus în întâmpinarea ambulanței.

Copilul a fost preluat de o ambulanță, la intrarea în Chișinău, și dus la spitalul pentru copii Valentin Ignatenco cu o traumă gravă la cap. Din nefericire, acesta a murit la scurt timp. Contactat telefonic, șeful IP Ialoveni, Pavel Damaschin, a declarat că pe cazul dat a fost deschisă o cauză penală. Poliția ia în calcul câteva versiuni ale producerii accidentului, inclusiv, nu exclude că remorca camionului ar fi derapat.

Șoferii au fost testați cu etilotestul, care a arătat că nici unul nu era băut. În funcție de rezultatele investigațiilor, șoferul care va fi găsit vinovat riscă pușcărie de până la șapte ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport. Astăzi, bebelușul de patru luni a fost condus pe ultimul drum.

sursa foto: www.point.md

Soprana Olga Busuioc, fericită alături de iubitul său! Poze superbe din vacanța în munți
Articolul anterior
Cum îți invadează un virus organismul! Un video care merită să-l vezi
Articolul următor
Alte articole interesante