Detalii noi despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est. Infectat cu Covid-19, a fost la Terapie Intensivă

Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, s-a aflat la secția de Terapie Intensiva a Spitalului Județean Medgidia, din cauza unei forme severe de Covid-19. Artistul a depășit situația critică și se află pe calea cea bună.

separator

Laurențiu Duță și Viorel, colegii lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, au postat pe pagina oficială a trupei un mesaj în care le-au dat fanilor vestea cea bună. Starea de sănătate a lui Mihai Budeanu se îmbunătățește pe zi ce trece și artistul a depășit starea critică.

‘Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe zile dificile in terapie intensiva. Urmeaza recuperarea. Multumim pentru grija voastra si urarile de bine! 🙏’, au scris membrii trupei 3 Sud Est.

În urmă cu o săptămână, Mihai Budeanu a ajuns la spital, în stare gravă, după infectarea cu COVID-19. Inițial, artistul a fost internat la Spitalul Municipal din Mangalia, iar mai apoi transferat către Medgidia, deoarece unitatea spitalicească din Mangalia nu dispunea de toate condițiile necesare pentru a-l trata corespunzător.

Maia Sandu a anunțat numele primilor trei consilieri care vor face parte din echipa sa după inaugurare
Articolul anterior
Un moldovean a primit un colet spectaculos cu droguri din SUA.
Articolul următor
Alte articole interesante