Detalii șocante. O tânără de 21 de ani, aflată sub influența drogurilor, și-a ucis propria mamă la Comrat

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge în propria locuință. Descoperirea macabră a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:00, în orașul Comrat, relatează deschide.md.

Potrivit datelor preliminare, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 40 de ani. Medicii-legiști veniți la fața locului au depistat pe suprafața cadavrului, ce zăcea într-o baltă de sânge la podea, mai multe semne de moarte violentă.

Polițiștii au stabilit că femeia a fost înjunghiată de multiple ori cu un cuțit de către propria fiică, o tânără de 21 de ani, care după comiterea crimei a fugit într -o direcție necunoscută.

Ulterior, pe urme fierbinți, oamenii legii au reținut-o pe tânără și au escortat-o la inspectorat. Este de menționat că tânăra este consumatoare de droguri, iar în prezent, pe numele ei a fost pornită o cauză penală și a fost reținută pentru 72 de ore.

Surse apropiate anchetei au comunicat că tânăra s-ar fi certat cu mama sa din cauza că aceasta ar fi încercat să o interneze la un Dispensar Narcologic. Fata, fiind în stare de ebrietate narcotică, a luat un cuțit de Bucătărie și a înjunghiat-o de mai multe ori, după care i-a smuls inima din piept și a aruncat-o în apartament. După crimă, fata a fugit la un amic, însă a fost reținută de polițiști.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, dar și motivul care a făcut-o pe tânără să-și omoare cu bestialitate propria mamă. Vezi și: Crima groaznică de la Comrat. Fotografiile tinerei care și-ar fi ucis mama și i-a scos inima din piept

Tânăra care și-ar fi ucis mama la Comrat ar fi fiica unui ex-candidat la funcția de bașcan al Găgăuziei în cadrul scrutinului din 2019. Ea este o absolventă a colegiului de medicină și era dependentă de droguri, transmite deschide.md

Mihai Budeanu de la 3 Sud-Est a fost externat. Prima declarație după ce a trecut prin infernul Covid
Articolul anterior
Persoanele suspecte de Covid, nevoite să aștepte până la 4 zile pentru a da testul
Articolul următor
Alte articole interesante