Deținuții din penitenciarele din țară sunt încadrați benevol în câmpul muncii

Peste 1.000 de deținuți au fost încadrați benevol în câmpul muncii, săptămâna trecută, anunță Administrația Națională a Penitenciarelor, prin intermediul unui comunicat de presă.

separator
În perioada 20 ianuarie-27 ianuarie în penitenciare a fost înregistrat un număr de 6.718 persoane. În perioada menționată, 60 de persoane au fost eliberate, alte 62 de persoane au fost reținute și plasate în izolatoarele de urmărire penală, iar 1.039 de deținuți au fost încadrați benevol în câmpul muncii.

Totodată, 2.698 deținuți au beneficiat de 190 ore educative, în baza programelor de schimbare comportamentală și școlarizare.

De asemenea, la spitalul penitenciar Pruncul, pe motiv de sănătate au fost internați și au beneficiat de asistență medicală 43 de deținuți, din 13 instituții penitenciare. De menționat că în urma efectuării perchezițiilor, la punctele de control și trecere, angajații sistemului administrației penitenciare au depistat: 2 telefoane mobile și mai multe accesorii. Persoanele civile reținute au fost predate organelor de poliție.

Posibil caz de coronavirus în România, la un student care a revenit din China
Articolul anterior
Dan Bălan, surprins cu o piesă din repertoriul său, la ,,Vocea Ucrainei”. Melodia i-a ridicat de pe scaune pe jurați!
Articolul următor
Alte articole interesante