Dezastru. Ploaia puternică din ultimele ore a intrat în casele oamenilor

Ploaia din dimineața zilei de 5 iulie a făcut prejudicii în mai multe localități din raioanele Ialoveni, Anenii Noi, Hâncești, dar și municipiul Chișinău. Intervenția salvatorilor a fost necesară pe mai multe adrese din capitală.

separator

Pompierii au intervenit la pomparea apei dintr-un subsol a unui bloc de locuit de pe strada Tudor Vladimerescu 23, orașul Durlești. De ajutorul salvatorilor a fost nevoie și în orașelul Codru unde salvatorii au lucrat pentru evacuarea apei din subsolurile a trei blocuri de pe strada Sf. Nicolae. În capitală angajații IGSU au pompat apa din subsolurile a două blocuri locative de pe strada Zelinski 5/6 și Calea Ieșilor 1A.

Pompierii au fost solicitați de urgență pe strada Varnița din municipiul Chișinău, unde un camion de transportarea laptelui a rămas blocat. Angajații IGSU au intervenit în mai multe localități din țară. Lucrări la pomparea apei din subsoluri și beciuri au fost efectuate în satul Horești din Ialoveni, dar și Grătiești, municipiul Chișinău. Ploi abundente au fost înregistrate în localități din raioanele Hâncești, Comrat și Anenii Noi.  

Un sofer care transporta moldoveni în Cehia a fost strivit de autocarul pe care îl conducea
Articolul anterior
Ploaia puternică a distrus drumuri și trotuare în municipiul Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante