Dezvăluiri incredibile despre prințul Harry. Ce i-ar fi mărturisit ducele de Sussex unui prieten despre Meghan Markle

Prințul Harry este de părere că mama lui, prințesa Diana, care și-a pierdut viața în urma unui accident rutier petrecut în Paris, „vorbește” cu soția lui, Meghan Markle, potrivit unor declarații făcute de scriitorul Tom Bower.

În cadrul unei apariții în emisiunea GB News, Tom Bower a vorbit cu Dan Wootton despre Meghan Markle și prințul Harry, care continuă să stârnească numeroase controverse.

Astfel, acesta a dezvăluit că prințul Harry i-ar fi dezvăluit unui prieten că mama lui „vorbește din mormânt” cu soția lui, asigurând-o că toate deciziile pe care le-au luat până acum au fost bune.

„Harry i-a spus unui prieten că este de părere că prințesa Diana vorbește cu Meghan”, a declarat autorul cărții Revenge: Meghan, Harry and the War between the Windsors, potrivit Daily Star.

„Cu siguranță această afirmație a venit de la Harry. I-a spus unui prieten că prințesa Diana îi trimite semnale lui Meghan pentru a-i asigura de sprijinul ei în tot ceea ce fac”.

Wootton a reacționat, însă, imediat, explicând că este de părere că prințesa Diana nu ar fi fost fericită de neînțelegerile apărute între Harry și William, care au o relație tensionată.

„Da, dar el are nevoie de asigurare. Iar Meghan a găsit modalitatea perfectă prin care să-i spună că mama lui aprobă tot ceea ce au făcut”, a mai spus Bower.

Meghan Markle, criticată dur în ultima săptămână

Un val de critici la adresa ducesei de Sussex după rezilierea contractului de podcasting cu o platformă de streaming cunoscută a luat amploare, un important agent de la Hollywood catalogând-o pe Meghan drept „lipsită de talent”, scrie news.ro.

Jeremy Zimmer, directorul executiv al United Talent Agency (UTA), ar fi făcut aceste comentarii în timpul unei discuţii despre podcasting şi despre rolul celebrităţilor, în cadrul unui festival de publicitate din Cannes, Franţa, potrivit unui articol de pe site-ul Semafor.

„Se pare că Meghan Markle nu era un mare talent audio, sau neapărat orice fel de talent. Știţi, doar pentru că eşti faimos, nu înseamnă că eşti grozav la ceva”, ar fi spus Zimmer.

Săptămâna trecută, Bill Simmons, fondatorul reţelei de podcasturi Ringer, pe care a vândut-o în 2020 către Spotify pentru 196 de milioane de dolari, i-a acuzat pe ducii de Sussex că sunt ”escroci”, i-a acuzat pe ducii de Sussex că sunt ”escroci” într-un discurs critic în propriul podcast.

România a rămas fără bani pentru refugiații ucraineni: ”Multe mame sunt nevoite să se întoarcă fix acolo de unde au fugit”
Articolul anterior
Creștea cânepă în seră! ”Afacerea” de 8 milioane de lei a unui bărbat din Orhei, dată peste cap de polițiști
Articolul următor