Dezvăluiri picante din viața intimă a Antoniei!

Antonia este una dintre cele mai frumoase și sexy apariții pe scena muzicală din România. Vedeta are o relație de mulți ani cu interpretul Alex Velea. Recent, în cadrul unui interviu, artista a oferit detalii picante din viața intimă și a precizat că nu folosește jucătorii sexuale. De asemenea, nu are nici fantezii ciudate.

separator

“Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.r. jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, de animal (n.r. scoate sunete când are orgasm). Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, mărturiseşte Antonia.
Antonia a vorbit și despre prima experiență sexuală, pe care a avut-o când încă era la liceu.

”Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ‘De ce face lumea asta?!’. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (nr. îi place deasupra şi sub atunci când face sex). Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede”, a dezvăluit Antonia.

Antonia, pe numele real Antonia Clara Iacobescu și-a început cariera în lumina reflectoarelor, ca model. Ea a trăit în SUA (în Utah și Las Vegas) de la vârsta de 5 ani până la majorat, împreună cu mama sa, Denise Iacobescu și cu tatăl adoptiv, Mihai Iacobescu. La nouă ani a luat lecții de canto, a absolvit liceul în Las Vegas și și-a făcut intrarea în lumea showbiz-ului pozând pentru diverse cataloage de modă. Ea a avut colaborări cu numeroase agenții de renume, însă după revenirea în România, Antonia a renunțat la modelling.Antonia are trei copii, o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia căreia, cei doi foşti soți se ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo. Și doi băieți din relația cu Alex Velea. Dominic a venit pe lume pe 27 decembrie 2014, iar fratele mai mic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016, el a primit numele Akim Alexandru.

Sursa

Cleopatra Stratan, pe locul 4 într-un top al copiilor geniali din lume!
Articolul anterior
Imagini virale. A devenit prezentatoare TV după ce a reușit să slăbească spectaculos!
Articolul următor
Alte articole interesante