Dezvăluirile Valeriei Lungu despre despărţirea de iubitul ei

Influencerul Valeria Lungu susţine că s-a simţit folosită de fostul ei iubit.

Despărțirea Valeriei Lungu de iubitul ei, medicul stomatolog Alexandru Moroiu, nu s-a lăsat cu calm, scrie ea.md. Valeria Lungu a dezvăluit într-un vlog detalii despre cel cu care s-a cunoscut acum un an. Tânăra vlogheriţă se simte nedreptăţită şi chiar folosită de fostul partener în sopul de a deveni o persoană cuno scută în social media. Mai mult de atât, separarea a fost inițiată printr-o notificare de la avocat.

„Eu nu mai sunt într-o relație, sunt o fată singură și cumva mă bucur de chestia asta pentru că am trecut prin anumite momente în viața mea în această relație, de care nu sunt neapărat fericită. O să încep cu începutul și cu faptul, că nu am voie să pronunț numele acestei persoane, persoana cu care am fost într-o relație, din anumite motive. Am primit o notificare de la avocatul lui.”

„Mi se pare amuzant atunci când un om dă un astfel și de act și cumva îmi spune că nu am voie să-i pronunț numele, după ce l-am promovat,  după ce l-am ajutat, după ce l-am scos practic în lume… Am fost atât de mult jignită, insultată…”.

Tânăra a vorbit și despre momentele ce au precedat acest eveniment. Ea povesteşte că, acum câteva luni, a suferit o depresie din cauza unor gesturi ale fostului iubit, care au făcut-o să nu mai aibă încredere în ea şi să se simtă frustrată.

16 maşini distruse peste noapte la Ciocana
Articolul anterior
O fetiță nou-născută cu o malformație cardiacă, operată la Chișinău
Articolul următor