Diaconia vă invită să alegeți un dar de solidaritate: mărțișoare personalizate cu impact social

Suntem în ultima lună de iarnă, iar asta înseamnă că au rămas zile numărate până vom saluta primăvara. Mai e puțin și ne vom dărui reciproc Mărțișoare – simbolul românesc al primăverii și renașterii.

Pornind de la această tradiție, Diaconia vă invită să alegeți un dar de solidaritate – Mărțișoare personalizate cu impact social.
Știm cât de mult doriți ca acestea să fie unice, să descrie valoarea relației personale sau profesionale. De aceea, am realizat câteva modele deosebite, care vor aduce bucuria reînvierii naturii la început de primăvară și o vor completa cu o altă bucurie: cea a darului făcut în susținerea Cantinei Sociale – locul unde oferim zilnic bucuria unui prânz cald pentru bătrânii nevoiași aflați la limita existenței.

Fiecare Mărțișor realizat cu mare migală de către voluntari va oferi o masă caldă pentru bătrânii de la Cantina Socială Mobilă. Lunar, voluntarii noștri distribuie la domiciliul acestor oameni circa 640 de prânzuri complexe.

Anul acesta vă propunem 6 modele de mărțișoare, care pot fi personalizate.
*mărțișoare din argilă polimerică + personalizare mesaj – 40 de lei unitatea;
*mărțișoare din lemn + personalizare mesaj – 20 lei unitatea;

Pentru a rezerva Mărțișoare, contactează-ne la numărul de telefon: 061 058 777.

Aceste daruri de solidaritate susțin activitatea unui proiect social de-al Diaconiei –Cantina Socială Mobilă ”Aproape de aproapele”. Toți cei care vor achiziționa aceste mărțișoare deosebite, vor oferi bucuria unui prânz cald pentru bătrânii nevoiași asistați în proiectul sus-numit.

Norul de praf saharian a ajuns în România. Ce spun medicii?
Articolul anterior
Video. Un minor aruncat la pământ de tatăl unui alt copil, în incinta unui loc de joacă
Articolul următor