Diana Ballerini face apel la raționament, pe timp de carantină: ,,Nu vă prindeți cu cumpărături online inutile, ci păstrați banii”

Mediul de afaceri din țara noastră, fără dubiu, trece printr-o perioadă dificilă, dar situația nu este una favorabilă nici pentru consumatori. Previziunile sunt și ele incerte, nu se știe cum vor evolua lucrurile într-o săptămână, o lună sau mai multe luni de acum încolo.

separator

Criza cauzată de regimul de carantină ne cere să fim atenți la felul în care ne gestionăm banii și economiile.

Diana Ballerini are un sfat binevenit pentru toată lumea: femeia de afaceri ne îndeamnă să fim raționali și să nu facem cumpărături online inutile în această perioadă, deoarece, chiar și după ce va fi eliminat regimul de carantină, atât pentru antreprenori, cât și pentru persoanele fizice care folosesc servicii, bunuri etc., va urma o perioadă extrem de dificilă, iar unele magazine, chiar dacă sunt preferate, ar putea rămâne închise pentru totdeauna.

,,Dacă aveți impresia acum că orașul e pustiu cu ușile magazinelor și restaurantelor închise și vă cuprinde un sentiment de frică, de tristețe, să vă amintiți de acestea atunci când se va termina carantina. Pentru că, dacă nu veți ajuta antreprenorii, aceste uși nu se vor mai deschide niciodată și vom locui într-un oraș înspăimântător pentru totdeauna. Micile magazine și restaurante care țin orașul în viață, cred că acum suferă mai mult ca oricând, vă dați seama.

Gândiți-vă ce pierderi se fac în aceste zile, dar și sacrificiile pe care le vor face atunci când se vor redeschide. De aceea, vă îndemn, NU vă prindeți cu cumpărăturile online inutile, deoarece nu aveți nevoie de lucruri inutile în carantină, ci păstrați acești bani în buzunar pentru a-i cheltui atunci când veți ieși din casă. Din numele tuturor antreprenorilor, vă mulțumesc. 🙏 #stamacasa #totulvafibine”, este îndemnul femeii de afaceri.

13 cazuri noi de Covid-19, în Moldova
Articolul anterior
Italia a depășit China la numărul deceselor provocate de noul coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante