Diana Ballerini, într-o ședință foto alături de un italian! Oare ce pune la cale femeia de afaceri?

Diana Ballerini și-a surprins urmăritorii virtuali. A plecat la Florența și, ce să vezi? Femeia din spatele firei emotive și firave, la prima vedere, te lasă să o descoperi determinată, ambițioasă și perseverentă… în rol de vampă.

separator
Diana Ballerini lansează un nou proiect și a realizat o ședință foto alături de un italian. E vorba despre influencer-ul italian Niccolò Cesari. Femeie de afaceri, soție, mamă, Diana Ballerini își cunoaște forțele și știe pe ce să pună accentele, iar în tandem cu munca și dedicația, se mai consideră și o norocoasă.

,,Nimic nu este întâmplător sau accidental, iar întreaga viață este urmată de un scop precis. Oamenii nu se întâlnesc întâmplător. Sunt oameni extrem de rari care apar în momentele cheie din viața mea! Nu am să dau nume, ei știu foarte bine cine sunt. Astăzi am avut o zi minunată, ruptă dintr-un film”, a menționat Diana pe pagina sa de facebook, făcând referire la noul său proiect și ședința foto realizată în Florența, Italia.

Are finețea unei visătoare, care inspiră femeile să aibă liber la emoții și să creadă în visul lor, dar și ingredientele fără de care nu și-ar menține locul în lumea afacerilor și showbiz-ului de acasă.

Oare ce pune la cale femeia de afaceri?! Abia aşteptăm să vedem, să o descoperim și să o admirăm în acţiune, pentru că acolo unde există caracter şi personalitate, există farmec şi vibrație.

Tragedia în Portugalia. Un autocar a căzut într-o prăpastie: 29 de oameni și-au pierdut viața
Articolul anterior
Stela Popa la Radio România: Sunt generația „țopârlanilor” care au „invadat” Chișinăul
Articolul următor
Alte articole interesante