Diana Ballerini își sărbătorește ziua de naștere. Femeia de afaceri a publicat un mesaj sincer!

Fiecare femeie este curprinsă de emoții atunci când mai adaugă o floare la buchetul vieții. Același lucru o încearcă și pe Diana Ballerini, femeia de afaceri este sărbătorită astăzi, iar cu această ocazie a vorbit despre sentimentele pe care le resimte cu ocazia zilei sale de naştere.

separator

Diana se gândeşte cu optimism la anii care au trecut, fiind dispusă să înfrunte orice provocare pe care viaţa i-o scoate în cale. Motivul pentru care zâmbeşte sunt familia, realizările și visurile sale, dar și faptul că se simte împlinită în amalgamul de emoții colorate pe care le poate avea o femeie.

Cu ocazia zilei sale de naștere, femeia de afaceri a coborât în lăcașul inimii sale, a realizat o ședință foto deosebită și și-a dedicat un mesaj sincer:

,,Astăzi este ziua mea! Încă un an a trecut și se așază frumos în albumul vieții mele, când mai spectaculos, când mai dramatic. Numar prieteni, fapte, întâmplări, dezamăgiri…. Socotelile din viața noastră nu seamănă deloc cu matematica de la școală. Apoi mi-am dat seama că nu există viață perfectă decât în cărți și telenovele, dar există placere și asta este de ajuns. Nu-mi pare rău de a trăi fericită. La mulți ani sufletului meu!”, a scris Diana Ballerini.

În pozele incitante, Diana Ballerini a pozat visătoare și seducătoare, acoperindu-și corpul doar cu o plapumă albă de puf. Așa i-a șoptit inima să o facă anul acesta – o idee îndrăzneață și ingenioasă care i-a subliniat totodată farmecul, feminitatea și frumusețea. Mai jos, vedeți mai multe imagini exclusive din cadrul ședinței foto!

Îi urăm sărbătoritei clipe fericite alături de cei dragi și izbândă în toate ce și-a propus. La mulți ani!

Un moldovean a furat două tomberoane dintr-un magazin cu materiale de construcții din Capitală. Poliția îl caută
Articolul anterior
Descoperire macabră în capitală. O tânără a fost găsită în baie, cu gâtul tăiat
Articolul următor
Alte articole interesante