Diana Brescan a lansat piesa ,,Lies” pe care mizează la Eurovision 2019! Ascult-o și tu

Cu o voce superbă și o interpretare impecabilă, Diana Brescan și-a lansat astăzi piesa ,,Lies”, cu care vrea să reprezinte Moldova la concursul Eurovision 2019, din Tel Aviv, Israel.

separator
Frumoasa și seducătoarea moldoveancă s-a înrolat în lupta pentru Eurovision 2019 cu piesa ,,Lies”, o melodie de dragoste în limba engleză.

,,Aceasta este piesa cu care voi participa anul acesta la Selecția Naționala Eurovision 2019! Sper din tot sufletul să vă placă, părerea voastră contează mult pentru mine! Audiție plăcută! Să ascultați până la sfârșit, iar dacă v-a plăcut un Like pe YouTube vă rog!!”, menționează artista în descrierea piesei sale.

Îi urăm interpretei mult succes!

Audițiile LIVE ale pieselor înscrise în selecția națională a concursului „Eurovision 2019 se vor desfășura în data de 2 februarie, ora 12:00, în studioul 2 al Moldova 1.

Reprezentantul Republicii Moldova la Concursul Internaţional Eurovision Song Contest 2019 va fi selectat în urma a trei etape: audițiile LIVE, Semifinala și finala națională, ce se vor desfășura pe 2 și respectiv, 3 martie, atunci când publicul își va vota concurentul favorit.

Îngrijirea corpului pe seama cui o lăsați?
Articolul anterior
Gunoierii turci au deschis o bibliotecă cu cărțile aruncate de alții
Articolul următor
Alte articole interesante