Diana Gureșoaie a ajuns de urgență la spital. Riscă să-i fie amputat piciorul

Diana Gureșoaie a ajuns de urgență la spital. Vedeta din România a fost implicată într-o situație fără precedent. Tânăra și-a pierdut cheile de la casă, motiv pentru care a decis să spargă geamul de la balcon pentru a intra în imobil. Diana s-a lovit grav la picior, iar medicii de la spital iau în considerare amputarea piciorului.

Problemele se țin lanț de Diana Gureșoaie. Vedeta se află într-o situație dificilă, după ce s-a accidentat grav la picior. După ce a spart geamurile de la balconul locuinței sale pentru a intra în imobil, tânăra riscă să-i fie amputat piciorul. Vedeta a fost transportată de urgență la spital.

În urmă cu câteva zile, Diana Gureșoaie a mai trecut printr-o experiență neplăcută. Vedeta a fost atacată de o femeie în timp ce se afla într-un restaurant din nordul Capitalei. Influencerița a depus plângere la poliție, și speră ca autoritățile să îi facă dreptate.

Diana Gureșoaie a ajuns de urgență la spital.

Diana Gureșoaie trece prin momente dificile. Vedeta a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii susțin că existăposibilitate să-i fie amputat piciorul. Influencerita s-a rănit după ce a spart unul dintre geamurile de la balconul locuinței, după ce și-a pierdut cheile de la imobil. Diana a vrut să intre în casa și a decis să spargă geamul de la balcon, dar s-a rănit grav la picior.

Potrivit Wowbiz, vedeta ar putea rămâne fără un picior. Totul s-a întâmplat joi, când Diana le-a arătat fanilor cum își petrece ziua. În urmă cu câteva ore, înainte ca tragedia să se întâmple, aceasta a mers la sală, pentru a face sport, iar apoi a ieșit în oraș să ia prânzul la un restaurant de lux. În aceste momente, Diana este internată în stare gravă la spital.

Diana Gureșoaie a fost atacată într-un restaurnat din București

Problemele se țin lanț de vedetă. În urmă cu câteva zile, fosta iubită a lui Cristi Tănase a trăit momente de coșmar după ce a fost atacată de o femeie într-un restaurant din Capitală. Diana Gureșoaie a povestit că a fost lovită din senin cu un scaun și a lovit-o în repetate rânduri. La scurt timp după incident, Diana a mers la Poliție și a depus plângere.

„Sunt în regulă. Nu am avut o altercație cu nimeni. M-am săturat să zică lumea de altercațiile pe care nu le provoc eu. A venit o doamnă de 50 de ani care m-a lovit din senin. Eu nu am făcut nimic. M-a lovit cu scaunul pe umăr. Am făcut și plângere la Poliție.Nu am vrut să spun nimic despre asta până acum deoarece tata are probleme cu inima și cine știe ce ar fi crezut că s-a întâmplat. Sunt bine, nu m-am bătut eu cu nimeni. Nici măcar nu am putut să ripostez. N-am putut să reacționez pentru că mă ținea cineva de mâini. De data asta chiar sunt o victimă. Poliția sper să își facă treabă’, a declarat Diana Gureșoaie.

sursa: www.viva.ro

Caz șocant la Edineț! Un fermier își ținea muncitorii în condiții inumane și îi amenința cu moartea

Oamenii legii au făcut percheziții la un fermier de 60 de ani din localitatea Parcova, raionul Edineț. Pe numele lui a fost pornită o cauză penală pentru trafic de ființe umane. Acesta desfășoară activitatea de întreprinzător și are la întreținere mai multe bovine. Oamenii legii găsit 7 acte de identitate ale presupuselor victime, dar și alte acte care urmează a fi cercetate în cadrul acțiunilor procesuale. Bărbatul bănuit este cercetat în libertate, scrie realitatea.md.

„Pentru creșterea și îngrijirea animalelor bărbatul racola persoane pe care le exploata prin muncă. Muncitorii erau ținuți forțat în condiții inumane și dacă nu-și mai doreau să lucreze erau bătuți sau chiar amenințați cu moartea”, anunță poliția.

În rezultatul perchezițiilor efectuate la persoana bănuită au fost depistate și ridicate 2 arme de vânătoare, 19 cartușe de calibrul 16 și 30 de cartușe de calibrul 12, toate deținute ilegal.

De asemenea, au fost depistate 805 pachete cu țigări fără timbre de acciz și fără acte de proveniență.

Polițiștii din Edineț întreprind în continuare acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Conform legii penale persoana vinovată de păstrarea ilegală a armelor și munițiilor riscă pedeapsă cu închisoare de până la 3 ani, iar pentru trafic de ființe umane, riscă pedeapsă cu închisoare de la 6 la 12 ani.

Se caută director general la ”Moldtelecom”

„Moldtelecom” își caută director general. Consiliul Societății pe Acțiuni a anunțat concurs pentru ocuparea funcției respective, scrie deschide.md.

Potrivit anunțului companiei, termenul limită de depunere a documentelor pentru participarea la concurs este 16 septembrie 2022, ora 16:00. Documentele de participare la concurs pentru ocuparea funcției de Director general al S.A. „Moldtelecom” pot fi depuse la sediul societății.

În prezent, compania este condusă de Alexandru Ciubuc – director general interimar. Ciubuc a preluat această funcție în noiembrie 2021. Ciubuc este co-fondator al „Enabld” – platformă care oferă expertiză în vânzări, marketing și parteneriate strategice în comunicații, dar și co-fondator al „DAS Solutions” – o companie care dezvoltă soluții software fiabile și performante pentru industriile de telecomunicații, Fintech, asigurări și e-sănătate. 

Reacția Silviei Radu după descinderile de ieri ale procurorilor: ”Nu am participat nici la frauda bancară și nici la furtul miliardului”

Fostul primar interimar al capitalei, Silvia Radu, a venit cu o reacție după descinderile de ieri dimineața. Într-un mesaj plasat pe Facebook, Radu a respins toate acuzațiile, scrie realitatea.md.

”Eu nu cunosc nimic despre tranzacțiile, care fac obiectul declarațiilor publice de astăzi, și nu am nici o legătură cu tranzacțiile respective. Nu am semnat contracte. Nu am făcut și nu am primit plăți. Nu am participat nici la frauda bancară și nici la furtul miliardului. Eu recunosc dreptul organelor competente ale statului de a investiga bănuieli de săvârșire a infracțiunilor și sunt deschisă să colaborez cu ancheta, însă condamn modalitatea de a face acest lucru prin lezarea imaginii publice și a demnității unor persoane nevinovate. Consider că astfel de acțiuni, fără suport probatoriu, încalcă vehement drepturile omului”, a declarat Silvia Radu.

Cod Galben de caniculă, emis în Moldova
Articolul anterior
Mai multe posturi TV afiliate socialiștilor, sancționate de Consiliul Audiovizualului
Articolul următor