Diana Voevuțki, despre divorț: ,,Fiecare om are o viață prea scurtă ca să fie nefericit”

Acum câteva săptămâni, cuplul Diana Voevuțki și Mihai Șova a luat prin surprindere pe toată lumea, atunci când au apărut zvonuri despre un posibil divorț între cei doi.

separator

Din păcate, inevitabilul s-a produs. Cei doi soți nu mai sunt împreună, în ciuda faptului că formau aparent un cuplu solid și au împreună o fetiță. Creatoarea de modă a confirmat despărțirea.Invitată recent în platoul emisiunii ,,Prima Oră”, Diana a dezvăluit greutățile prin care i-a fost dat să treacă în viață. În timp ce tatăl său se stingea tânăr din cauza cancerului, la doar 24 de ani, cu un copil mic în brațe, de numai 10 luni, Diana își pierde primul soț în urma unui accident. A urmat o perioadă grea în care a învățat lecția supraviețuirii, a muncit, s-a ridicat de jos, a învățat să fie puternică punându-și drept scop țintirea visurilor sale. De curând, însă, s-a despărțit de omul care i-a fost alături timp de câțiva ani.

Despre divorț, Diana a declarat:

,,Eu nu sunt dezamăgită în dragoste. Cred că oamenii, într-un anumit moment, simt, dacă sunt pe unde diferite. E un tot când ei privesc în aceeași direcție, dar în momentul în care privirile se despart, nu știu dacă este cale de întoarcere și atunci e mai bine să pui punct. Fiecare om are o viață prea scurta ca să fie nefericit și trebuie s-o trăiască. Și trebuie să dai libertate, să înveți să lași de la tine și… să pleci. Asta este cel mai bine. Chiar dacă e greu să începi ceva nou, să ieși din zona de confort…”.

Află mai multe aici.

Încă 20.000 de abonamente de călătorie cu transportul public pentru 6 luni sunt disponibile de astăzi

Încă 20.000 de abonamente de călătorie de tip G-6, pentru călătorii generali, cu perioada de valabilitate de șase luni, vor fi disponibile începând cu ziua de mâine, 6 iulie. Despre aceasta a anunțat primarul general, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook, transmite IPN.

A fost lansată linia de troleibuz nr. 38, care va face legătura dintre  sectoarele Buiucani și Botanica (VIDEO) - NewsMaker

Abonamentele pot fi procurate în rețeaua „Moldpresa” și parcurile de autobuze și troleibuze. Un abonament pentru jumătate de an costă 972 de lei.

De asemenea, până la sfârșitul săptămânii curente, 35.000 de abonamente pentru elevii claselor 1-4 vor fi repartizate la toate instituțiile de învățământ, iar elevii vor intra în posesia acestora începând cu săptămâna viitoare.

Lista punctelor de vânzare, dar și prețul abonamentelor pentru fiecare categorie de călători pot fi găsite pe pagina oficială a Direcției generale transport public și căi de comunicație.

Catastrofă în Mariupol: nu mai există medici, doar 3% dintre locuitori au acces la apă

Petro Andryushchenko, un consilier al primarului din Mariupol, a declarat că cel mult 3% din locuitorii oraşului au acces la apă.

People in the besieged city of Mariupol must urgently be protected from  harm - View

Mulţi oameni sunt forţaţi să meargă pe jos kilometri întregi pentru a sta la coadă la punctele de colectare a apei, care includ fântâni, a spus Andryushchenko.

Avertizând asupra unei „crize”, el a spus că „apa de o calitate acceptabilă nu este disponibilă în oraş”.

Totodată, consilierul a arătat că nu mai există medici în Mariupol după ce lucrătorii ruşi din domeniul sănătăţii au plecat.

sursa

UE, avertizată să fie pregătită în cazul în care Rusia va întrerupe complet furnizarea de gaze

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a avertizat miercuri Uniunea Europeană să se pregătească pentru „întreruperea completă” a gazelor din Rusia.

Preşedinta Comisiei Europene confirmă un plan de rezervă dacă Rusia va  întrerupe furnizarea de gaze – NordNews

Comisia intenţionează să anunţe planuri de urgenţă la nivelul UE, la jumătatea lui iulie, pentru a asigura transportul gazelor „acolo unde este cea mai mare nevoie de ele”, în cazul sistării complete a furnizării de gaz rusesc, a declarat Ursula von der Leyen, transmite digi24.ro.

Ea a informat Parlamentul European, la Strasbourg, despre progresele realizate de UE în eliminarea dependenţei de importurile de energie din Rusia, în contextul războiului din Ucraina.

Invazia rusă din această ţară a declanşat sancţiuni europene împotriva Moscovei, care a reacţionat prin blocarea unor livrări.

Ca urmare, importul de gaze naturale lichefiate (GNL) din SUA s-a triplat, pe ansamblul UE, faţă de anul 2021, în timp ce importurile medii lunare prin conductele de gaze din Rusia a scăzut cu o treime, a arătat von der Leyen.

Preşedinta CE a respins apelurile la temporizarea tranziţiei Uniunii către energia regenerabilă, deşi Europa se confruntă cu o criză energetică tot mai acută. „Noul mediu de securitate este cel mai bun argument pentru accelerarea dezvoltării regenerabilelor”, a susţinut ea, adăugând că aceste surse de energie „ne asigură independenţa faţă de combustibilii fosili ruseşti”.

Concurenţa continuă pentru resursele limitate de combustibili fosili nu va face altceva decât să crească preţurile şi să îl finanţeze pe preşedintele rus Vladimir Putin, a arătat von der Leyen. „Este evident că Putin continuă să folosească energia ca pe o armă”, a declarat ea, precizând că Rusia a sistat deja livrările de gaze către 12 state membre ale Uniunii Europene. 

Video! Vloggerul englez are mari șanse să se însoare în Moldova
Articolul anterior
Persoanele care suferă de diabet zaharat vor primi gratuit glucometre, teste şi lanţete
Articolul următor