Diana Voevuțki, despre divorț: ,,Fiecare om are o viață prea scurtă ca să fie nefericit”

Acum câteva săptămâni, cuplul Diana Voevuțki și Mihai Șova a luat prin surprindere pe toată lumea, atunci când au apărut zvonuri despre un posibil divorț între cei doi.

separator

Din păcate, inevitabilul s-a produs. Cei doi soți nu mai sunt împreună, în ciuda faptului că formau aparent un cuplu solid și au împreună o fetiță. Creatoarea de modă a confirmat despărțirea.Invitată recent în platoul emisiunii ,,Prima Oră”, Diana a dezvăluit greutățile prin care i-a fost dat să treacă în viață. În timp ce tatăl său se stingea tânăr din cauza cancerului, la doar 24 de ani, cu un copil mic în brațe, de numai 10 luni, Diana își pierde primul soț în urma unui accident. A urmat o perioadă grea în care a învățat lecția supraviețuirii, a muncit, s-a ridicat de jos, a învățat să fie puternică punându-și drept scop țintirea visurilor sale. De curând, însă, s-a despărțit de omul care i-a fost alături timp de câțiva ani.

Despre divorț, Diana a declarat:

,,Eu nu sunt dezamăgită în dragoste. Cred că oamenii, într-un anumit moment, simt, dacă sunt pe unde diferite. E un tot când ei privesc în aceeași direcție, dar în momentul în care privirile se despart, nu știu dacă este cale de întoarcere și atunci e mai bine să pui punct. Fiecare om are o viață prea scurta ca să fie nefericit și trebuie s-o trăiască. Și trebuie să dai libertate, să înveți să lași de la tine și… să pleci. Asta este cel mai bine. Chiar dacă e greu să începi ceva nou, să ieși din zona de confort…”.

Află mai multe aici.

Video! Vloggerul englez are mari șanse să se însoare în Moldova
Articolul anterior
Persoanele care suferă de diabet zaharat vor primi gratuit glucometre, teste şi lanţete
Articolul următor
Alte articole interesante