Diana Voevuțki, într-o poză rară alături de primul ei soț: ,,14 ani a trebuit să trăiesc ca să mă accept în rolul de soție de înger”

Diana Voevuțki a vorbit în nenumărate rânduri despre drama care i-a marcat tinerețea, designera rămânând mamă singură cu un un bebeluș de doar 10 luni în brațe, după ce primul ei soț s-a stins într-un accident de mașină, la doar 28 de ani. Era ajunul Crăciunului pe stil vechi. Astăzi, designera a răscolit în amintiri și a publicat una din puținele imagini pe care le are alături de primul soț. Își amintește cu drag de cel alături de care a început o fericită viață de familie.

,,14 ani. 14 ani a trebuit să trăiesc ca să mă accept în rolul de soție de înger. Cum e? Liniștit. Frumos. Trist. Uneori disperat. Aș găsi aici o mulțime de epitete și comparații și ar da bine. Dar nu voi face acest lucru. Postarea mea e despre amintire. Despre un om deosebit care a plecat prea devreme, dar care, în acei 28 ani cât a pășit pe acest pămînt, a reușit să trăiască o viață în care a împărțit și a primit afecțiune. Pentru că așa era el, Boris Voevuțki. Om care cucerea prin blândețe și zîmbet. Și, deși atunci nu era la modă încă să fii influencer, cred că dacă ar fi trăit acum, Boris ar fi fost un om al succesului. Fiindcă era un mix de calități și valori.

Ultimul brad din viața lui a fost împodobit de el. Printre decorațiuni, atârnase niște bilețele pe care m-a rugat să le citesc când îl voi despodobi. Bradul l-am despodobit deja singură, fără el, stând în genunchi și plângând.

Deoarece el a plecat, dar în acele bilețele mi-a lăsat mesaje de dragoste. Mesaje în care îmi spunea cât de fericit era că m-a cunoscut.. Nu, postarea nu e despre tristețe. Întrucât deja am depășit acest moment. M-am acceptat în rolul pe care mi l-a oferit viața, și pot doar să mulțumesc sorții că- fie și pentru scurt timp- acest om a fost parte din soarta mea. Și, cel mai important- a ales să fiu mama copilului lui. Și da, oamenii pe care îi iubim, rămân printre noi. Doar că.. iau un alt chip. De îngeri. .P.S. .. E prima dată când public fotografia noastră. Și e una extrem de dragă mie. Am avut prea puține fotografii împreună, din păcate..”, mărturisește Diana Voevuțki într-o postare care i-a emoționat profund pe urmăritorii săi virtuali. (În imagine, Diana alături de fiul ei, Bogdan)

Imagini uluitoare! Chișinăul, de nerecunoscut în ajunul Crăciunului pe stil vechi
Articolul anterior
Locuitorii unui oraş din Bulgaria au marcat Boboteaza dansând în apa rece ca gheața a unui râu
Articolul următor
Alte articole interesante