Dianna Rotaru ia calea mănăstirilor

dianna2pgPostul Mare este perioada când vrem să fim mai buni, mai puțin grăbiți și mai aproape de Dumnezeu. Artiștii nu sunt o excepție. În acestă perioadă, când orarul lor este mai liber de concerte și petreceri, încearcă să recupereze timpul, oferind mai mult timp gândurilor curate, luminate  și rugăciunilor.

separator

Deși pare straniu să auzi că fetele sexy și îndrăznețe din showbiz-ul autohton citesc cărți de rugăciuni sau merg în fiecare sâmbătă sau duminică la biserică, este totuși adevărat.

diannaInterpreta îndrăzneață, care și-a lansat în Postul Mare un videoclip destul de ”dezgolit”, merge în fiecare sâmbâtă la mănăstire. Este vorba despre Dianna Rotaru, care împreună cu câteva prietene a decis să viziteze cât mai multe mănăstiri în această perioadă.

”Acum, în perioada Postului Mare, știu că la biserici și mănăstiri sunt rugăciuni puternice. Din acest motiv, mi-am propus împreună cu prietenele mele ca în fiecare weekend până la Paști să vizităm câteva mănăstiri și să ne rugăm pentru cei dragi, pentru familie, sănătate, dragoste și prosperitate. Fiecare vizită a lăcașelor sfinte ne face mai buni și revenim de acolo cu pace și lumină în suflet, cărți de rugăciuni și apă sfințită. Anume acolo înțelegi cu adevărat ce înseamnă liniștea sufletească și armonia cu natura. De fapt, ne-am propus să vizităm toate lăcașurile sfinte din țară în acest an”, a mărturisit pentru unica.md, Dianna Rotaru.

Deși ritmul vieții de artist este o ispită mare pentru Dianna, ea a reușit să postească primele două săptămini după  doi ani în care nu a reușit să facă acest lucru. Pentru antrenarea voinței și pentru menținerea greutății interpreta și-a propus să mai postească și în ultima săptămână.

Iată și motivul pentru care interpreta Dianna Rotaru a decis, probabil, să devină mai corectă măcar în perioada postului.

Natalia Bodiu

SCANDAL ÎN SHOWBIZ: fosta “Mishelle” era cât pe ce să fie atacată în judecată!
Articolul anterior
Exerciţii de extindere a muşchilor
Articolul următor
Alte articole interesante