Dianna Rotaru – mai sexy și fară 5 kilograme în noul clip

481447_452045948186706_965461164_nPostește, slăbește și uimește… Așa petrece ultimele zile ale lui martie, interpreta Dianna Rotaru. După ce a intrigat mai bine de cânteva luni fanii cu poze din clipul ”Am plecat”, iată că în sfârșit acesta a fost lansat aseară la un post de televiziune. Deși inițial Dianna anunța o lansare grandioasă, a decis în final să se rezume doar la o lansare în media, fără o petrecere cu prietenii. Motivul este unul foarte important pentru interpretă – Postul cel Mare. Cu siguranță, evenimentul va fi serbat după ce trece postul.

separator

206791_458511084206859_1943238692_n”Acest videoclip este o realizare și o sărbătoare foarte importantă pentru mine. Nu este doar un alt clip, este o performanță. Am reușit să slăbesc, să mă perfecționez în arta dansului și să stabilesc relații noi de prietenie. Știu că voi fi criticată, dar că și vor fi oameni cărora clipul le va fi pe plac. Până la urmă, eu sunt mândră de ceea ce am reușit să fac alături de echipa cu care am lucrat și le mulțumesc tuturor pentru implicare”, ne-a spus Dianna.
Dianna Rotaru a obținut performanțe și în cadrul proiectului ”Și vedetele slăbesc”, dar și o penalizare pentru încălcaea regimului alimentar. Interpreta s-a relaxat după succesele din prima lună, dar promite să se reabiliteze și să revină în viitorul clip și mai suplă.

La acest videoclip, interpreta a colaborat cu Octavian Kobzzon Malaii, Max Kissaru, Evgheni Hudorojcov, Ekaterina Sergheevici, Gabriela Ciubara și coreografa Lena Baltag. Iar cea care a fost mereu alături și a avut grija de imaginea Diannei pe parcursul videoclipului și nu numai, a fost sora ei Tatiana Pleș.

Natalia Bodiu

Cum a aflat fiica lui Teo Trandafir că este adoptată
Articolul anterior
În doar două luni, Irina şi-a schimbat radical viaţa!
Articolul următor
Alte articole interesante