Directoarea gimnaziului din Cotul Morii, răpusă de Covid-19

Durere fără margini în localitatea Cotul Morii. Directoarea gimnaziului din localitate a fost răpusă de virusul Covid-19 la o vârstă mult prea timpurie. Vestea cumplită i-a lăsat înmărmuriți pe membrii comunității.

Primăria Cotul Morii a publicat un mesaj de condoleanțe.

,,Cu suflete împietrite, am aflat de trecerea în neființă a mult stimatei Doamne Directoare a CE Cotul Morii- Dănilă Rita. A fost o Doamnă minunată care va rămâne mereu în sufletele noastre. Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că ființa atât de dragă nouă, a plecat pentru totdeauna, nici nu putem să ne imaginăm cât de mare e durerea… A educat și a povățuit multe generații de elevi, care au apreciat-o ca o Doamnă respectabilă și un exemplu demn de urmat! O lumânare aprinsă și gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată, fie ca Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace, Stimată Doamnă!”.

Din cauza numărului mare de infectări cu Covid-19, în localitățile Mereșeni, Cotul Morii și Sărăteni, din raionul Hâncești, a fost instituit gradul de alertă Cod Roșu.

Trist. O educatoare din Chișinău, cu o bună reputație, s-a stins din cauza infecției Covid-19
Articolul anterior
Concurs! Câștigă două micropigmentări cu titlu gratuit
Articolul următor
Alte articole interesante