Divorțul anului: Ben Affleck rupe tăcerea în legătură cu o presupusa idilă, în plin divorț de Jennifer Lopez

Celebra J Lo a intentat deja procedura de divorț, după doi ani de mariaj, iar speculațiile planează asupra actorului din ”Air”. Nu a mai stat pe gânduri și a luat atitudine. Iată ce declarație a oferit el public, scrie okmagazine.ro.

Presa a speculat recent o posibilă idilă a lui Ben Affleck cu fiica lui Robert F Kennedy, Kick Kennedy, în plin divorț de J Lo. Se pare că totuși actorul nu cochetează cu romantismul așa de curând.

Ideea că actorul în vârstă de 52 de ani ar fi implicat romantic cu Kathleen „Kick” Kennedy, fiica în vârstă de 36 de ani a lui Robert F. Kennedy Jr. s-a rostogolit recent în spațiul public. Iar luarea sa de poziție nu a întârziat să apară.

Impresara starului, Jen Allen, demontează orice presupunere de acest tip! ”Nici vorbă de așa ceva, nu există nicio idilă, nici nu știu dacă se cunosc”, a declarat Allen revistei People.

Actorul este sub lupa presei de scandal. Cei doi totuși se cunosc!

Căci Ben Affleck și Kick Kennedy au fost văzuți împreună, de câteva ori în ultimele zile, la scurt timp după ce Jennifer Lopez, în vârstă de 55 de ani, încă soția actorului, a depus actele de divorț la o Curte Superioară din Los Angeles, pe 21 august.

Dosarul a marcat în cele din urmă sfârșitul unui basm foarte popular de la Hollywood, care a inclus o poveste de dragoste începută cu zeci de ani în urmă și foarte publică. O logodnă ruptă, o regăsire, o reîndrăgostire, care a culminat, spre deliciul fanilor celor doi, cu o nuntă mare, dar discretă la proprietatea din Savannah a lui Ben Affleck.

Kick Kennedy este o actriță în vârstă de 36 de ani. Pe numele original Kathleen Agnes Cavendish, tânăra poartă numele mătușii ei, care a murit într-un accident de avion în Franța, la vârsta de 28 de ani.

Kick este unul dintre cei doi copii pe care RFK Jr. îi are cu Emily Black din prima sa căsătorie. Cariera de actorie a tinerei include filme precum Teacher of the Year, Fear and Loathing of the Aspen, Heaven’s Point și multe altele. O legătură cu Affleck ar fi o lovitură de imagine.

Antreprenoarea care-și „coace” un viitor ecologic. Povestea unei învățătoare care și-a lansat o afacere dulce la Șoldănești

Pasionată de arta culinară și a patiseriei, Angela Comendant a visat dintotdeauna să-și lanseze o afacere în acest domeniu. Chiar dacă este învățătoare de profesie și ajunsese directoare de liceu, acum cinci ani a lăsat această activitate pentru a deschide un restaurant în satul Cotiujenii Mari, raionul Șoldănești, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

„Eram director de liceu și credeam că voi putea combina cu succes ambele activități. Mi-a fost greu, dar a trebuit să las pedagogia și liceul, pentru a-mi realiza visul. Am început a construi restaurantul în 2017, iar în 2019 am început activitatea”, își amintește femeia de afaceri.

Cu timpul, familia Comendant a deschis și o pensiune agro-turistică, apoi a mai procurat câteva case vechi, alături de restaurant și pensiune. Acum antreprenoarea planifică să reconstruiască căsuțele, păstrându-le totodată autenticitatea.

„Am început afacerea din pasiunea mea pentru gătit, dar și din nevoie. Am vrut să investim banii în așa fel, încât să ne asigure existența. Pe lângă restaurant și pensiune am sădit livezi și continuăm să investim”, spune Angela.

Cea mai îndrăgită încăpere din restaurant este atelierul de pâine și patiserie. Aici antreprenoarea poate petrece ore întregi. Având fructe din propriile livezi, produce atât pâine cu fructe, cât și produse de patiserie.

„Cea mai mare problemă a noastră este sistemul de încălzire. Zona unde este situat restaurantul și pensiunea nu este conectată la rețeaua de gaze naturale și sistemul de încălzire este conectat la energie electrică. Încălzim spațiile din octombrie până în luna martie, iar facturile în ultimii doi ani au fost enorme”, spune femeia de afaceri.

Antreprenoarea a aflat despre proiectul PNUD „Sprijin de urgență pentru producătorii agricoli în contextul crizei socio-economice, climatice și energetice”, a participat la concursul anunțat și a obținut din partea Agenției Austriece pentru Dezvoltare (ADA) suport pentru procurarea unui cazan pe biomasă cu capacitatea de 33 kW, a unui tocător de crengi și a unui peletizator. Astfel, ea va reduce la zero povara facturilor la electricitate.

„Avem livezi și în fiecare primăvară după ce curățeam pomii, ramurile ajungeau la gunoi. Datorită acestor noi utilaje, vom putea folosi deșeurile din livadă la încălzirea restaurantului. Astfel, ne vom încălzi eco, fără facturi enorme”, spune producătoarea.

Pe lângă ajutorul financiar nerambursabil, antreprenoarea a beneficiat de mentorat și instruire.

„Ne-au ghidat cum să alegem cazanul potrivit, care să încălzească suprafața totală a restaurantului. Ne-au consultat adevărați specialiști și ne-a fost de mare ajutor această informație”, relatează Angela Comendant.

PNUD și partenerii săi abilitează femeile antreprenoare producătoare agricole să implementeze soluții de tranziție la energie regenerabilă și să aplice tehnologii eficiente din punct de vedere energetic.

Reședința prezidențială de la Condrița va găzdui Festivalul Pădurilor. Mesajul Maiei Sandu pentru participanți

Reședința prezidențială de la Condrița va găzdui pe 14 septembrie Festivalul Pădurilor, iar cu acest prilej, președintele Maia Sandu a venit cu un mesaj, informează unica.md.

”Prieteni ai naturii, pe 14 septembrie, la Reședința prezidențială de la Condrița, vă invit să sărbătorim împreună pădurea și unitatea noastră pentru protecția mediului, la Festivalul Pădurilor.

În vizitele mele în satele și orașele Moldovei, am întâlnit mulți oameni care își doresc să avem mai multe păduri. Programul național de împădurire, la care țin foarte mult, i-a unit pe oameni, indiferent de etnie, viziuni și preferințe politice, ca să facă, împreună, ceva pentru binele comun. De la lansarea Programului național de împădurire, am reușit să plantăm și să regenerăm, în total, aproape 11 mii de hectare de pădure, cu efortul a peste 18 mii de silvicultori și voluntari. Urmează multe acțiuni pentru sectorul silvic și multe păduri plantate.

Această unitate și muncă comună merită să fie sărbătorită la Festivalul Pădurilor, unde ușile vor fi deschise pentru toți iubitorii de păduri. Mai multe detalii vedeți aici – https://www.facebook.com/events/915339097277293”, se arată în mesajul președintelui.

Cinci tineri din Leova și Ialoveni, pe banca acuzaților, după ce au furat bani și bunuri în valoare de 2,7 milioane lei

Procuratura raionului Ialoveni împreună cu organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Ialoveni au expediat în judecată o cauză penală în privința unui grup criminal organizat constituit din cinci persoane, acuzate de mai multe infracțiuni, inclusiv furturi prin pătrundere, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial

Potrivit materialelor cauzei penale, cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și  31 de ani, originari din raioanele Leova și Ialoveni, au creat în prealabil o reuniune stabilă de persoane în vederea comiterii mai multor infracțiuni.    

Etapele infracționale constau în: identificarea locurilor în care se aflau safeuri, terminale de plată, sau alte bunuri de valoare care prezentau interes material, precum şi a potențialelor victime deținătoare de mijloace bănești, pregătirea obiectelor special adaptate pentru spargere, dotarea cu stații radio portabile de comunicare, deghizarea în vederea ascunderii identității pentru a comite sustragerile. 

Prin urmare, în perioada aprilie – octombrie 2023, făptașii au comis 19 episoade de furt, fiind sustrase bunuri, preponderent, bani din safeurile magazinelor, întreprinderilor, cauzând un prejudiciu material părților vătămate de peste 2 700 000 lei.

Unuia din învinuiți i se impută și 3 episoade de trecere ilegală a frontierei de stat, care ar fi fost comisă de acesta la începutul anului 2023. Acesta ar fi părăsit ilegal teritoriul Republicii Moldova, intrând pe teritoriul României.

Potrivit legii, furtul comis de un grup criminal organizat (art.46, 186 alin.(3) lit.b) din Codul penal) se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 6 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 1350 la 3350 unităţi convenţionale, trecerea ilegală a frontierei de stat (art.362 alin.(1) din Codul penal) se pedepseşte cu amendă în mărime de pînă la 750 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Oncologii au descoperit o nouă modalitate de a trata eficient cancerul
Articolul anterior
Vitamina care nu trebuie să le lipsească femeilor: protejează de cancer la sân și osteoporoză
Articolul următor