Dmitri Shepelev, criticat de internauți! Ce frizură i-a făcut fiului său

În luna aprilie, fiul lui Dmitri Shepelev și al regretatei interprete Janna Friske, a împlinit 5 ani. Platon a rămas în grija tatălui său, care își încearcă să petreacă cât mai mult cu el.

separator
Prezentatorul TV și-a dus fiul la mare, în Italia. Acesta a publicat periodic câte o fotografie, iar din ele a devenit subiectul unei discuții aprinse în mediul virtual.

Platon a fost fotografiat din spate, iar internauții au putut observa că acesta are o coafură îndrăzneață: părul este destul de lung, iar în partea de sus este prins într-o coadă.

,,Dmitri, de ce coadă de cal pentru un băiat, nu face din el o fată“, „Ce ai o fată alături?“ „Așa l-ai tuns pe Platon?“, „Tu nu-ți crești părul, dar i-ai făcut asta copilului, vara”, ,,Fă-i o frizură normală copilului”, au scris fanii.

În schimb, unii au considerat că frizura este doar un tribut adus modei. Aceste coafuri fiind purtate de mulți băieți, în special, de către fiii lui Alla Pugacheva și Maxim Galkin, Yana Rudkovsky și Evgeni Plushenko, Philip Kirkorov, și alte celebrități. În plus, la 5 ani, copiii încep să-și exprime propriile preferințe, inclusiv în ceea ce privește aspectul.

Dezamăgirea unui locuitor al Capitalei care și-a dus oaspeții din Israel la cascada din Parcul Valea Morilor
Articolul anterior
Un medicament cu potențial carcinogen, produs în China, a fost retras de pe piața farmaceutică autohtonă
Articolul următor
Alte articole interesante