Dmitry Shepelev, în vacanță cu noua familie! A găsit o bună mamă pentru Platon

Dmitry Shepelev și-a arătat noua familie pentru prima dată, publicând un video din vacanță. Prezentatorul TV a decis să profite de pauza de la serviciu și să se relaxeze în Maldive. A mers acolo cu aleasa inimii sale, Ekaterina Tulupova, și cu micuții celor doi, Platon și Lada, fiica Ekaterinei din fosta căsnicie.

Videoclipul arată ce mare a crescut Platon, fiul jurnalistului din relația cu regretata artistă Jana Friske. Anul acesta, Platon a mers în clasa întâi, la o școală de elită din Moscova, pe care o frecventează și fiica Ekaterinei, conform presei din Rusia.

Deși postează foarte rar detalii despre noua sa relație, se pare că Dmitry Shepelev și-a găsit liniștea alături de Ekaterina Tulupova, o jurnalistă din Ekaterinburg. Cei doi sunt împreună de peste doi ani.

În urmă cu puțin timp, Dmitry a publicat o fotografie și i-a făcut o declarație de dragoste femeii care i-a vindecat rănile sufletești și care a devenit o mamă bună pentru fiul său, Platon:

,,Mulțumesc pentru curaj Mulțumesc pentru frumusețe, Mulțumesc pentru zâmbete!”, a scris Dmitry în dreptul imaginii.

Amintim că Dmitri Shepelev își crește singur fiul, în vârstă de 6 ani și 8 luni. Mama lui Platon, artista Jana Friske, a pierdut lupta cu cancerul când micuțul avea doar 2 ani.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Un oraș din Japonia interzice mersul pe scările rulante. Care este motivul

Într-un oraș din Japonia a fost introdusă o ordonanță pentru a-i împiedica pe oameni să meargă pe scările rulante.

Ordinul a intrat în vigoare în Nagoya la 1 octombrie și interzice oamenilor să meargă pe scările rulante, în încercarea de a preveni accidente precum căzăturile, scrie Independent.

Deși în orașul de pe coasta Pacificului se obișnuiește ca oamenii să se oprească pe partea stângă a scărilor rulante și să păstreze partea dreaptă liberă pentru cei care se grăbesc, au existat cazuri în care mai multe persoane și-au pierdut echilibrul și i-au dezechilibrat și pe alții.

Chiar dacă s-au făcut încercări de promovare a practicii de a sta nemișcat pe scările rulante după persoanele în vârstă și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibile accidente sau căzături, acestea nu au dat niciun rezultat.

Peste 805 accidente care au avut loc pe scările rulante au fost catalogate ca fiind cauzate de „utilizarea necorespunzătoare a acestora” în 2018 și 2019, potrivit celor mai recente date ale Asociației japoneze a ascensoarelor, a relatat Japan Times.

În urma introducerii noii ordonanțe, primăria a difuzat, de asemenea, spoturi publicitare și afișe în principalele gări, în încercarea de a sensibiliza populația.

Nagoya nu este primul oraș care introduce o astfel de ordonanță. Și în orașul Saitama a fost aplicată o regulă similară în urmă cu doi ani, în octombrie 2021.

sursa

Cel mai mare orășel de turtă dulce se află în Norvegia
Articolul anterior
OMS face apel la vigilență de sărbători: Se pot transforma foarte repede în doliu
Articolul următor