Dmitry Shepelev va deveni tătic a doua oară. Iubita sa, Ekaterina, este însărcinată

Dmitry Shepelev, în vârstă de 38 de ani, va deveni tată pentru a doua oară. Astăzi s-a aflat că Platon, în vârstă de 7 ani, va avea în curând un frate sau o surioară.

Dmitry este copleșit de emoții. Designera Ekaterina Tulupova îi va mai da un copil. Copiii cuplului din relațiile anterioare, Platon și Lada, sunt foarte fericiți, așteaptă cu nerăbdare nașterea bebelușului.

„E o mare bucurie. Nu pot compara niciun alt eveniment din viața mea cu acest lucru. Sunt foarte fericit. În ziua în care Katya și cu mine am aflat că vom deveni părinți, mă simțeam amețit și ușor în același timp. Minunat! În zilele următoare, am încercat să mă ascult și, în comparație cu așteptarea primului copil, bineînțeles mă simt mai liniștit și mai încrezător în persoana mea”, a spus Shepelev, în cadrul unui interviu.

,,A sosit timpul și noi, împreună cu Katya, am vrea să anunțăm: „Da, e adevărat, așteptăm un copil!”. Vă mulțumim foarte mult pentru urările de bine. Suntem foarte emoționați. Probabil, deocamdată, asta e tot, ce-am mai putea adăuga, suntem fericiți”, a scris Dmitry pe pagina sa de Instagram, publicând două poze în care îi ascunde burtica iubitei sale.

Prezentatorul TV din Rusia a vorbit despre relația cu iubita sa.

„Este o relație foarte tandră. Demnă de încredere. Relație sinceră. Luminoasă. Râdem mult. Sunt mândru de noi. Simțul nostru comun despre lume. Și nu-mi pot lua ochii de la Katya … Suntem pregătiți pentru orice dezvoltare a evenimentelor … Nu am nevoie să discut viața mea cu cineva în detaliu. Pentru că liniștea sufletească a copiilor și a familiei mele este mai importantă pentru mine decât aprecierile pe Instagram ”, a explicat el.

Dmitry Shepelev a fost soțul artistei ruse Janna Friske, care s-a stins în urmă cu cinci ani din cauza cancerului la creier. Fiul lor comun Platon, la numai 2 ani, a rămas doar cu tatăl său. Dmitry face totul ca Platon să aibă o educație aleasă și să nu simtă lipsa mamei în viața lui.

Președinta Maia Sandu a sosit în această seară la Paris. Programul vizitei oficiale
Articolul anterior
Medic din Drochia, răpus de Covid-19
Articolul următor