Doar câteva zile ne mai despart de concertul aniversar Hospice Angelus!

A mai rămas foarte puțin timp până la concertul aniversar Hospice Angelus, organizat cu ocazia celor 20 de ani de activitate ai Fundației în Republica Moldova.

separator

Grăbește-te să achiziționezi un bilet și lasă-te încântat de cele mai frumoase voci autohtone: Pasha Parfeni, Brio Sonores, AKORD, Olga Verbițchi, Ion Rață și în premieră Adrian Ursu și Orchestra.

Concertul va fi colorat de dansatorii de la Just Friends Dance Academy.

Amintim că evenimentul va avea loc în data de 29 noiembrie începând cu orele 18.30.

Biletele pot fi procurate de pe iticket.md sau de la Casa de bilete a Filarmonicii Naționale “Seghei Lunchevici”.

Important! Fiecare bilet procurat reprezintă un suport financiar enorm pentru activitatea de mai departe a fundației dar și pentru beneficiarii acesteia. Resursele financiare colectate în urma vânzării de bilete vor fi direcționate spre asigurarea continuității prestării serviciilor de îngrijiri paliative de calitate tuturor pacienților noștri, inclusiv micuților internați în Centrul de Îngrijiri Paliative Pediatrice”Casa Angelus” din satul Isacova, Orhei.

În 20 de ani de activitate, Hospice Angelus a prestat servicii de îngirijiri paliative de înaltă calitate pentru circa 20 de mii de persoane.

Una dintre cele mai frumoase realizări ale Fundației Hospice Angelus este instituirea unicului Centru de Îngrijiri Paliative Pediatrice din Republica Moldova – Casa Angelus. Doar în anul 2019, 63 de copii din toată țara, diagnosticați cu diferite maladii incurable și-au alinat suferința alături de personalul grijuliu al instiuției.

În perioada ianuarie – noiembrie 2019, de serviciile fundației au beneficiat 2100 pacienți.

Un copil mic şi-a pierdut viaţa la Târgul de Crăciun din Luxemburg, după ce o sculptură de gheaţă s-a prăbușit peste el
Articolul anterior
Lavinia Pîrva a împlinit 35 de ani. Ce cadou i-a făcut Ștefan Bănică?
Articolul următor
Alte articole interesante