Doi bărbați din Capitală, loviți pe zebră de către o mașină de taxi

Doi pietoni au fost loviți de un taximetrist în timp ce travesau strada la zebră.Accidentul rutier s-a produs ieri, 13 decembrie, la ora 22:00 pe strada Constantin Vârnav din Capitală.

separator
La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere și ofiterul de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție Chișinău.

Contactat de știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că oamenii legii au stabilit că automobilul de model Dacia, ce aparține unei firme de taxi, condus de un șofer de 42 de ani, în preajma trecerii pentru pietoni a tamponat doi bărbați.

În urma impactului, una dintre victime de 65 de ani a fost transporatată la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, care a arătat că acesta nu a consumat băuturi alcoolice.

Totodată, conducătorul auto le-a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa cu spatele nu a observat pietonii, tamponând pe unul dintre ei.  De asemenea, din spusele medicilor, victima era în stare de ebrietate. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, iar în dependență de leziunile corporale va fi luată o hotărâre conform legislației.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante