Doi bărbați s-au ales cu arsuri grave după ce bucătăria le-a luat foc din cauza unei ţigări nestinse

O bucătărie de vară a fost cuprinsă de flăcări, iar două persoane au ajuns la spital cu arsuri. Potrivit informațiilor, incendiul a avut loc la data ieri seara, în Rîbnița, iar fumul negru și dens a fost observat de oamenii care treceau prin apropiere.

Astfel, pompierii au fost alertați și imediat au venit la fața locului pentru a lupta cu flăcările. De asemenea, a fost direcționată și un echipaj al ambulanței, iar ulterior s-a dovedit că erau și victime care au părăsit încăperea singuri, scrie realitatea.md.

„Bărbații în vârstă de 45 și 47 de ani au primit arsuri de 60% și, respectiv, 15% pe suprafața corpului. Aceștia au fost internați în secția de terapie intensivă a spitalului regional din Rîbnița”.

Pompierii au început să stingă bucătăria de vară, care a fost cuprinsă de flăcări, însă dificil a fost faptul că clădirea era situată la un metru de casă.

„Răspândirea focului a fost împiedicată, iar suprafața de ardere a fost de 25 mp. Incendiul a distrus parțial clădirea și mobilierul”.

Mai mult, potrivit specialiștilor, incendiul ar fi izbucnit din cauza neatenției în timpul fumatului.

În continuare, urmează să fie stabilite toate circumstanțele producerii accidentului.

„Direcția generală pentru situații de urgență avertizează încă o dată: fumatul în pat este strict interzis. În majoritatea cazurilor, acest lucru duce la consecințe tragice.”

Franţa pune capăt ambalajelor din plastic pentru fructe şi legume
Articolul anterior
Gata cu cozile la obținerea permisului de conducere. Deputații propun modificări majore
Articolul următor