Doi copii au fost găsiți morți într-un apartament din Moscova. Mama copiilor, acuzată de tragedie

Doi copii au fost uciși într-un apartament de pe strada Taininskaya din nord-estul Moscovei. Trupurile unei fetițe de 3 ani și a unui băiat de 5 ani, au fost descoperite de tatăl lor sosit în vizită. Mama copiilor se afla în aceeași casă. Potrivit TASS, era „într-o stare inadecvată” și nu putea explica ce s-a întâmplat.

separator

Comitetul de anchetă a deschis un dosar penal privind uciderea a doi minori. Mama copiilor a fost reținută. Ea le-a spus anchetatorilor că „a luat brusc o decizie de a-și ucide copiii, după care a băut alcool”, scrie presa rusă.

În viitorul apropiat, mama copiilor va fi supusă unui examen psihologic și psihiatric.

Nu s-au găsit semne externe de moarte violentă pe cadavrele copiilor. Conform unei surse TASS, strangularea este versiunea prioritară. Canalul Telegram 112 scrie că mama ar fi putut otrăvi copiii.

Potrivit lagenției de presă TASS, mama copiilor asasinați este o studentă de 25 de ani de la Universitatea Academică de Stat de Științe Umaniste. Aceasta era divorțată de tatăl copiilor, în vârstă de 32 de ani. Familia nu era înregistrată la autoritățile de protecție socială.

Proiectul privind votul diasporei, refuzat. Cine sunt deputații care au fost împotriva acestuia
Articolul anterior
Peste 40 de gravide diagnosticate cu Covid-19 au născut bebeluși care nu erau infectați
Articolul următor
Alte articole interesante