Doi copii sunt dați dispăruți. Părinții îi caută cu disperare

Strigăt de ajutor din partea unei familii din satul Dezghingea din raionul Comrat. Cuplul își caută cei doi copii care, în data de 27 ianuarie, nu s-au mai întors acasă.

separator

Actualizare: Copiii din Comrat, dați dispăruți, au fost găsiți. Unde se ascundeau?

Micuții soților Tanasoglo, în vârstă de 10 și respectiv 11 ani, ar fi ieșit din casă și s-au îndreptat într-o direcție necunoscută, iar din acel moment nu ar mai fi fost văzuți în localitate. Fetița, Ina Tanasoglo are înălțimea de 1,10 m. În ziua dispariției, aceasta purta un palton de culoarea roșie cu nasturi albi, avea pe cap un fes gri, iar în picioare purta dresuri albe și cizme negre.

Fratele ei, Veaceslav Tanasoglo are statura de 1,10 m, iar în ziua în care a plecat de acasă era îmbrăcat într-o geacă de culoarea albastru-închis, pantaloni albaștri, cizme negri, iar pe cap avea un fes în culori albastru și gri.

În acest context, toți cei care i-au recunoscut sau dețin informații cu referire la locul în care se află sunt rugați să telefoneze la numerele de telefon 112 sau 029 822 980.

sursa: www.echipa.md

Mitropolitul de Cernăuți s-a refugiat în Republica Moldova, după ce serviciul de securitate al Ucrainei a desfășurat percheziții și l-a acuzat de relații cu Rusia

Mitropolitul de Cernăuți și Bucovina Meletie a fugit din Ucraina după percheziția efectuată de Serviciile de Securitate ale Ucrainei.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

În prezent, acesta se află în Republica Moldova. transmite presa din Ucraina.

Cunoscuta jurnalistă ucraineană Sofia Koshkina a atras atenția asupra unei postări pe pagina de Facebook „Episcopia de Ungheni și Nisporeni”.

Pe 1 decembrie, Mitropolitul Meletie și Arhiepiscopul de Ungheni și Nisporeni Petru au săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Alexandru Nevski din orașul Ungheni (Moldova).

Un moldovean de 20 de ani, cu o carieră de succes în lumea modei din Portugalia, a fost ucis în timp ce încerca să își ajute un prieten

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Moldova a murit după ce a fost înjunghiat. Nenorocirea s-a produs într-un oraș din Portugalia, într-o parcare în timp ce încerca să își ajute un prieten.

Presa locală scrie că totul s-a întâmplat duminică dimineață, la Setubal.

Moldoveanul a fost înjunghiat în timp ce își apăra un prieten, atacat de un grup de tineri. 

Acesta a fost transportat la spital, însă peste câteva ore s-a stins din viață.

Băiatul pe nume Tiago Danu este cunoscut în lumea modei. Acesta locuiește la Setubal unde își făcea și studiile.

sursa: www.unimedia.info

VIDEO Momentul căderii rachetei la Briceni, surprins de camerele de supraveghere

Camerele de supraveghere instalate în unele gospodării din satul Grimăncăuți, raionul Briceni, au surprins momentul căderii rachetei pe teritoriul Moldovei. În video de mai jos, se aude zgomotul puternic provocat de impactul cu solul. 

Oamenii legii au anunțat astăzi despre faptul că în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. la fața locului s-au deplasat instituțiile specializate.

Rușii au lansat astăzi circa 100 de rachete asupra regiunilor Odesa, Vinnița, Cerkasî și Kirovograd. Rachetele au vizat infrastructura energetică a Ucrainei. Acestea au fost lansate din regiunile Volgodonsk, marea Neagră și marea Caspică.

Prima imagine cu Cameron Diaz după ce a devenit mamă. Cum arată actrița
Articolul anterior
Gosh Shop te invită la un eveniment de make-up cu lansare de noi produse!
Articolul următor