Doi frați artistocrați, mutilați din cauza obsesiei pentru chirurgia estetică. Cum arătau înainte de intervențiile estetice nereușite?

Cunoscuţi în Franţa, gemenii Igor şi Grichka Bogdanoff au azi 71 de ani şi fac în continuare audienţă la televiziunile franceze din cauza aspectului lor fizic.

separator

Cândva, erau sex simboluri. Igor şi Grichka aveau nişte chipuri cuceritoare.

Cu atât mai mult sunt de neînţeles: de unde această obsesie pentru operaţiile estetice şi botoxul în exces? Şi mai ales cum de amândoi au dus în paralel totul la extrem?

Cei mai ciudaţi gemeni ai Franţei au devenit cunoscuţi în anii ’80 ca prezentatori şi producători TV ai unor emisiuni de ştiinţă, notează okmagazine.ro.

Cei doi chiar şi-au dorit să fie luaţi în serios de lumea ştiinţifică, publicând o teză despre Big Bang care a stârnit un întreg scandal în Franţa, Igor şi Grichka fiind acuzaţi de impostură academică.

Fraţii au şi origini nobile – iar Igor a fost căsătorit cu Contesa Ludmilla d’Oultremont, dar şi cu Amelie de Bourbon-Parma.

Igor are 6 urmaşi – cei mai tineri copii ai săi, Alexandre şi Constantin, provin din mariajul cu Amelie, cu care s-a căsătorit în cadrul unei fastuoase ceremonii organizate la Castelul Chambord.

Amelie este fiica adoptivă a Prinţului Michel de Bourbon-Parma, fratele Reginei Ana a României.

De partea cealaltă, Grichka nu a fost niciodată căsătorit şi nici nu are copii. Criticaţi îndelung pentru excesul lor de chirurgie plastică, excentricii gemeni au stârnit şi mai multă controversă şi confuzie replicând mereu că, de fapt, nu s-au operat niciodată, ci suferă de acromegalie, o afecţiune endocrinară rară care se manifestă prin mărirea trăsăturilor faciale.   

Leac din bătrâni pentru tuse, gripă și răceală. Rețeta unui călugăr
Articolul anterior
O tânără de 26 de ani a adoptat 14 copii din Tanzania: „Acești copii sunt viața mea acum”
Articolul următor
Alte articole interesante