Tragedie la Soroca. Doi frați au murit în drum spre înmormântarea tatălui și surorii lor, decedați în accident

Patru membri ai unei familii din municipiul Soroca au decedat în două accidente rutiere, produse la interval de câteva zile, pe teritoriul Federației Ruse. Tatăl, doi fii și o fiică au murit, a supraviețuit doar  mama. Rudele și apropiații s-au solidarizat și pregătesc ceremonia de înmormântare.

separator

Tragedia a avut loc acum câteva zile. Trei membri ai familiei Cereri din Soroca, care se aflau la muncă în Rusia, se întorceau în țară. “La un moment dat, mașina în care se aflau a ieșit la depășire și s-a lovit frontal într-un camion”, a comunicat Artur Cerari, Baronul romilor din Soroca, pentru observator.md. Șoferul a decedat pe loc, iar fiica și nevasta acestuia au ajuns în stare gravă la spital. În scurt timp, fata de doar 18 ani a decedat. Femeia a fost adusă acasă. Aceasta se află la rude și acum urmează un tratament. Ea nu știe ce s-a întâmplat cu familia sa.

Sursa mai spune că aflând despre accident, doi fii ai acestora s-au pornit la locul tragediei, din Azerbaidjan, de acolo de unde munceau. În drum au făcut și ei accident și au decedat. În urma tragediei, trei copii minori au rămas orfani.

,,“Unul dinte ei avea 22, iar altul 27 de ani. Amândoi au soții. Unul are un copil, iar celălalt are doi copii, mare tragedie, toată lumea e îndurerată”, a comunicat doamna Preida, o cunoscută a familiei (sursa a solicitat să nu-i divulgăm prenumele)”, scrie observator.md.

Rudele familiei Cereri și întreaga comunitate romă din Soroca s-au solidarizat și pregătesc funeraliile celor patru soroceni. Corpurile neînsuflețite au fost aduse în Soroca și vor fi înmormântate în zilele următoare.

De ce să ții oja în frigider 15 minute, înainte de a o aplica pe unghii?
Articolul anterior
Video! O moldoveancă i-a binedispus pe jurați la ,,Românii au Talent”
Articolul următor
Alte articole interesante