Doi frați au murit în tragicul accident de la Ungheni

Au apărut noi detalii despre accidentul care a avut loc noaptea trecută în raionul Ungheni, după ce un Mercedes s-a rupt în două într-un copac.

separator
Potrivit primarului din localitate Costuleni, șoferul Mercedes-ului a murit în drum spre spital. Dânsul era fratele tânărului de 27 de ani care a decedat pe loc. De altă parte, reprezentanții poliției susțin că ar fi vorba despre un singur deces și două persoane rănite.

Contactat telefonic, Andrei Rudicov, primarul localității Costuleni, satul unde s-a produs tragedia, a spus că în Mercedes se aflau doi frați din Costuleni, dar și un tânăr din Florești, scrie deschide.md. „În urma impactului un tânăr de 27 de ani a murit pe loc, iar șoferul Mercedes-ului, un tânăr în vârstă de 29 de ani, fratele pasagerului decedat, a murit în drum spre spital”, susține Rudicov.

Rudicov a mai precizat că șoferul Mercedes-ului lucra mecanic la un service auto din Chișinău, iar când s-a produs accidentul acesta s-ar fi deplasat cu viteză excesivă. Cei doi frați decedați făceau parte dintr-o familie cu cinci copii.

Un fost șef de la ,,Apă-Canal”, condamnat la 3 ani și obligat să plătească 90 de milioane de lei
Articolul anterior
Angela Merkel: ,,Până la 70% din populaţia Germaniei ar putea fi infectată cu noul coronavirus”
Articolul următor
Alte articole interesante