Doi mari artiști au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, dar ea l-a ales pe altul. Cum s-a încheiat intriga amoroasă

De curând, Connect-R a susținut un concert pe stadionul din Giulești, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înființarea Clubului Rapid. Aflat pe scenă, cântărețul a interpretat și piesa „Rita’, dezvăluind povestea din spatele acesteia. În fața publicului numeros, artistul a spus că el și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, iar intriga amoroasă a avut un final neașteptat.

În vara anului 2021, Smiley și Connect-R au lansat single-ul „Rita’, o piesă care a avut un succes colosal la vremea respectivă. Videoclipul și piesa fac trimitere la o intrigă amoroasă, cei doi protagoniști fiind rivali. „Rita este o piesă de dans, dar şi de feeling, este o piesă lucrată în detaliu despre o temă foarte actuală: ce alegem în viaţă, cine triumfa? Nevoia de siguranţă şi confort, sau inima? Sunt sigur că o să vă placă şi clipul, este ca un film căruia abia aştepţi să-i vezi finalul, dar care rămâne unul deschis în mintea, amintirile şi inima fiecărui om care ascultă piesa’, a spus Smiley, la vremea respectivă, scrie viva.ro.

Recent, aflat pe stadionul din Giulești, Connect-R a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre povestea din spatele piesei „Rita’, lansată în colaborare cu Smiley. Artistul a vorbit despre intriga amoroasă care stă la baza melodiei, susținând că el și soțul Ginei Pistol au fost îndrăgostiți de aceeași femeie.

Connect-R și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie

La aniversarea de 100 de ani a Clubului Sportiv Rapid, Connect-R a susținut un scurt program artistic. Cântărețul a interpretat piesa „Rita’, hitul verii 2021, dezvăluind povestea din spatele acesteia. Se pare că Smiley și Connect-R au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, iar intriga amoroasă s-a încheiat într-un mod neașteptat, căci „Rita’ l-ar fi ales pe Marius Moga.

„Piesa următoare este despre o femeie pentru care m-am bătut cu Smiley. Da, pe bune! Pentru ca, în final, să rămână cu Moga’, a spus Connect-R în timp ce se afla pe scenă, potrivit cancan.ro.

Cum se înțeleg Smiley și Connect-R

Colegi de scenă, Smiley și Connect-R sunt prieteni apropiați și au colaborat atunci când se aflau la început de drum. Ideea colaborării pentru piesa „Rita’ a venit din partea lui Connect-R, iar soțul Ginei Pistol a acceptat imediat propunerea.

„Am mai lucrat cu el la începutul carierei mele (Smiley – n.r.) şi am rămas încă de atunci impresionat de calităţile lui de om de studio, de compozitor. Am venit cu ‘Rita la el aproape gata, şi-a scris strofa, a făcut şi un after-refren superb şi iată că a ieşit o piesă care sperăm din suflet să placă. Deşi eu mi-am obişnuit publicul în ultimul timp cu piese care vindecă, ei bine, muzica trebuie şi să bine dispună, nu doar să vindece. Aşa e ‘Rita, te face să zâmbeşti, să dansezi, să te mişti, a afirmat Connect-R, în 2021.

Anișoara Loghin revine în lumina reflectoarelor! Prima apariție a prezentatoarei la TV după nașterea fiicei
Articolul anterior
Ar fi influențat câștigul evenimentelor sportive! Jucători din Liga Moldovei la fotbal și foști fotbaliști din țară, printre suspecți
Articolul următor