Doi minori, cercetați penal după ce au furat mii de dolari și i-au ascuns într-o sobă, unde o parte parțial au ars

La sfârșitul lunii martie, poliția din Ialoveni a fost sesizată de un locuitor al orașului, precum că persoane necunoscute i-ar fi sustras din domiciliu 8000 de dolari.

Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că suspecții au intrat în casă, aceasta fiind descuiată și au sustras banii dintr-o geantă. 

Ca urmare a acțiunilor de urmărire penală și de investigație  întreprinse de polițiști,  la 26 aprilie, suspecții au fost identificați. Aceștia s-au dovedit a fi doi minori de 13 și 16 ani, originari din raionul Ialoveni. Audiați de polițiști, minorii au spus că o parte din  bani i-ar fi  cheltuit pe produse alimentare, iar o altă parte i-au ascuns într-o sobă a unei gospodării agricole.

Minorii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru furt, conform legislației în vigoare aceștia riscă amendă în mărime de la 32 500 până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau  închisoare de până la 4 ani.

În continuare se întreprind  acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și acumularea materialului probatoriu.

Sectoarele din Capitală unde sunt organizate târguri cu produse de Paște: cozonaci și păști
Articolul anterior
Natalia Gordienko va purta la Eurovision o ținută creată de celebrul Zuhair Murad
Articolul următor