Doi minori cu cagule pe cap au atacat vânzătoarea unui ghișeu din Capitală și au furat toți banii

S-au inspirat din filmele de acțiune? Doi minori, de 13 și 14 ani din Chișinău, ar fi bătut-o pe vânzătoarea unui ghișeu unde se vând țigări, au furat banii din casă și țigările și au dat bir cu fugiții.

separator

Incidentul a avut loc pe 10 iunie, pe strada Tudor Vladimirescu din sectorul Râșcani al capitalei. Poliția a fost anunțată de vânzătoarea din ghișeu, care a fi declarat că două persoane cu cagule pe cap ar fi agresat-o și ar fi furat banii din casă, dar și mai multe pachete cu țigări, cauzând un prejudiciu de 6.000 de lei. La scurt timp, forțele de ordine au dat de urmele suspecților și i-au reținut. Audiați, aceștia le-ar fi povestit polițiștilor cum s-a întâmplat totul.

Aceștia ar fi declarat că au intrat în ghișeu, unul dintre ei ar fi aruncat o plapumă peste vânzătoare și ar fi furat pachetele cu țigări. Între timp, celălalt ar fi scos banii din aparatul de casă. Ulterior, cei doi ar fi fugit de la fața locului și au împărțit banii și țigările.

Polițiștii au stabilit că minorii nu sunt la prima abatere de la lege. Anterior, ar mai fi fost cercetați pentru furturi și jafuri. Acum, aceștia sunt cercetați în libertate, iar dacă vina lor va fi dovedită, riscă până la șapte ani de pușcărie, scrie echipa.md.

Un șofer a intrat într-o stație de autobuz la Botanica. O persoană a decedat, iar alți patru au ajuns la spital
Articolul anterior
Cum au arătat cele două rochii de mireasă ale lui Katherine Schwarzenegger?
Articolul următor
Alte articole interesante