Doi miri au divorțat în ziua nunții din cauza unui cântec

În Irak, un mire a divorțat de mireasa lui în ziua nunții din cauza unui cântec. La Bagdad, autoritățile au reușit deja să înregistreze cel mai rapid divorț din acest an. Dar aproape nimeni nu va putea doborî acest record, pentru că mirele s-a despărțit oficial de mireasă chiar în timpul nunții, potrivit Gulf News.

În timpul nunții, când deja trecuse partea oficială și începuse vremea felicitărilor și a discursurilor, pe scenă a urcat mireasa.

Din câte se pare, fata a decis imediat să arate că, acum că căsătoria fusese deja încheiată, ea va fi stăpâna casei.

Prin urmare, ea a dansat pe cântecul cântărețului sirian Lamis Kan Mesaytara, care se traduce literalmente prin „Eu domin”.

Dar mirele și familia lui, se pare, nu împărtășeau ideile de matriarhat, așa că au luat prestația miresei ca pe o provocare.

Nu a fost nimic de discutat – soțul a apelat imediat la administrație pentru a desface căsătoria cât mai curând posibil.

„Eu domin și vei trăi după instrucțiunile mele dure. Te las, dacă te uiți la o altă fată de pe stradă. Da, drague, te voi controla în toate. Atâta timp cât ești cu mine, trăiești după regulile mele – te-am avertizat”, a cântat mireasa.

Marcela Paladi, după sentința de condamnare a șoferului care a lăsat-o fără picioare: ,,Am iertat. Fără iertare nu pot merge mai departe. Dar doresc foarte mult să merg”

Marcela Paladi, tânăra care a rămas fără picioare în urma unui accident produs în luna februarie pe viaductul din Chișinău, a adresat un mesaj video după ce instanța de judecată l-a condamnat la doi ani de închisoare pe șoferul vinovat și l-a obligat să achite prejudicii de peste două milioane de lei.

„Decizia judecății de astăzi m-a prins în sala de forță, acolo unde zilnic mă antrenez pentru a-mi restabili puterile și a-mi recăpăta cel puțin parțial mobilitatea. Faptul că domnul Begu va sta doi ani la închisoare într-adevăr nu-mi va aduce picioarele la loc. Dar decizia luată de judecată sperăm că va aduce o echitate în societate și îl va face pe domnul Begu să înțeleagă câtă durere a adus familiei mele și mie. Durerea asta a putut fi văzută chiar și astăzi, după ședință, în ochii tatălui meu. Atât eu, cât și mama, cât și tata – noi nu vom mai avea o viață normală după ce întâmplate. Și e absolut normal, din cauza emoțiilor, să mai răbufnim uneori.

Eu am iertat. Fără iertare eu nu pot merge mai departe. Dar eu doresc foarte mult să merg. Iar pentru asta este nevoie și de o sumă foarte mare de bani, iar aici eu nu pot să nu remarc faptul că instanța a admis solicitările noastre de încasare a prejudiciului moral și biologic. Iar la final doresc să mulțumesc tuturor… niciodată nu mă voi opri din a mulțumi tuturor celor care au fost și continuă să fie alături de mine și familia mea”, a spus Marcela într-o înregistrare, pe internet.

Un bărbat a decedat după ce i s-a făcut rău în curtea unui bloc din sectorul Buiucani

Un bărbat de 65 de ani a decedat după ce i s-a făcut rău în curtea unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei.

Medicii de pe ambulanțe din țara noastră au primit două donații extrem de  necesare

Inspectoratul de Poliție Buiucani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău a fost informat, printr-un apel la 112, despre faptul că in curtea unui bloc de pe str. Alba Iulia a decedat un bărbat.

Polițiștii au stabilit ca bărbatului i s-a făcut rău și a căzut. În pofida eforturilor medicilor de pe ambulanță, acesta a decedat la fața locului.

Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a stabili cauza decesului. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Cahul va primi 10 milioane euro pentru proiectul de aprovizionare cu apă și canalizare

Municipiul Cahul va primi 10 milioane de euro, resurse nerambursabile suplimentare, pentru implementarea proiectului „Aprovizionare cu apă și canalizare în raionul Cahul”.

Cahul va primi 10 milioane euro pentru proiectul de aprovizionare cu apă

În acest sens, Ministerul Finanțelor (reprezentând Republica Moldova), municipiul Cahul și Banca de Dezvoltare a Germaniei (KfW) au semnat Acordul suplimentar de Finanțare și Proiect.

Acordul în cauză este menit să co-finanțeze proiectul „Aprovizionare cu apă și canalizare în raionul Cahul” finanțat în baza Acordului de Finanţare şi Proiect, încheiat la 1 august 2018, între KfW, Republica Moldova şi municipiul Cahul, conform căruia KfW a acordat Republicii Moldova un grant în valoare de 23,5 milioane euro.

Scopul proiectului constă în reabilitarea și extinderea infrastructurii de aprovizionare cu apă și canalizare în raionul Cahul. Această activitate va aduce rezultate directe populației din raionul Cahul, prin minimizarea riscurilor pentru sănătate, vizând autoritățile administrației publice locale (municipalitatea Cahul, raionul Cahul, Cotihana și Crihana Veche), S.A. Apă Canal Cahul, Agenția de Dezvoltare Regională Sud și societatea civilă, precum și îmbunătățirea protecției mediului și utilizarea mai inteligentă a resurselor naturale.

Prin această finanțare suplimentară, bugetul total al proiectului va însuma 47,4 milioane euro asistență nerambursabilă, inclusiv 13,9 milioane de euro contribuția Uniunii Europene.

Entitățile implementatoare a proiectului sunt desemnate Agenția de Dezvoltare Regională Sud și municipiul Cahul, iar termenul de implementare a resurselor de grant este 30 decembrie 2026.

Secretul lui Rebel Wilson în lupta cu greutatea. Actrița a dezvăluit trucul simplu la care a apelat pentru a topi 35 de kilograme
Articolul anterior
Vânzările Dacia au crescut anul trecut în toată lumea. Care este cel mai de succes model al constructorului român
Articolul următor