Doi miri, supărați pe Igor Cuciuc. Artistul ar fi refuzat să le întoarcă arvuna după ce s-a anulat nunta

Momente dificile pentru viitorii însurăței, dar și pentru artiști în pandemie. Mirii care și-au dorit chef pe cinste, au dat arvună din timp pentru a fi siguri că vor avea parte de un eveniment memorabil, cu oaspeți de seamă la propria nuntă.

separator

Interpretul Igor Cuciuc a intrat în cârdășie cu doi miri.

O tânără susține că artistul refuză să întoarcă avansul plătit, propunându-le, în schimb, să aleagă o altă zi pentru eveniment. Însă viitoarea mireasă nu este de acord. Aceasta a postat conversația cu artistul, care își motivează decizia prin faptul că ,,avansul nu se restituie, conform legii”.

„Nu vreau să mă plâng, doar mi-aș dori să vă îndrum să nu aveți încredere în oricine, mai ales în persoanele în care credeți că ar trebui. Banii nu sunt unicul răspuns, dar fac diferența. Astăzi urma să fiu mireasa, COVID ne-a dat planurile peste cap, așa că am anulat evenimentul”, scrie tânăra.

,,Nu se știe ce va fi la anul și unde vom fi. Nunta ne-am decis să nu o mai facem. Evident că au urmat telefoane și mesaje de recuperare a arvunei , conform articolului 956 Codul Civil a R. M. Am rămas plăcut impresionată cât profesionalism , omenie și susținere am găsit practic la toți prestatorii ( foto video, muzica, restaurant, dansatori, stiliști). Oamenii aceștia, indiferent de dificultățile financiare și morale, au ales să construiască poduri, relații de omenie. Au decis să rămână corecți și umani, într-un cuvânt, curați sufletește. Pe când lăcomia și tupeul altora nu are margini”, scrie tânăra într-un grup pe Faceebook.

„Igor Cuciuc este cel care urma să ne fie invitat surpriză, domnul a refuzat să înapoieze arvuna, bani nemunciți. Deci, conform deciziei luate de guvernul R. Moldova nunțile sunt interzise, însă business-ul merge și ce dacă sunt legi. ,,Eu cânt la nunți am cântat și sâmbăta și duminica”, susține Igor Cuciuc. În conversație vedeți că nu am ajuns la un numitor comun. Noi am decis sa anulăm nunta pentru că este financiar greu pentru toți și nu vrem sa punem sub pericol pe cei dragi. Avem rude simptomatice în familie. Este decizia noastră și mai este legea care ne interzice. Deci sub nicio forma nu putem amâna, la anul. Nici lupul sătul, căci trebuia să mai ia 500€ pentru 45 de minute prestate de el la nunta noastră. Minus un client pe timp de pandemie, ratat. Dar nici oaia întreagă, nu a dorit, totuși, să întoarcă banii părinților, din principiu.”

Interpretul spune însă că legea este de partea sa, deoarece ar fi putut accepta să cânte la un alt eveniment, în ziua respectivă.

Ca și alte țări, Moldova stă la rând pentru a procura vaccinul împotriva Covid-19
Articolul anterior
7.273 de persoane s-au vindecat de Covid-19 la domiciliu, fiind monitorizate în continuare de către medicii de familie
Articolul următor
Alte articole interesante