Doi moldoveni, condamnați la ani grei de pușcărie în Marea Britanie pentru răpire și viol

Doi moldoveni, găsiți vinovați de răpire, viol și agresiune sexuală, au fost condamnați de magistrații britanici la 15 și 20 de ani de pușcărie.

Este vorba despre Trofim Midoni, în vârstă de 21 de ani, și Valeriu Frunza, în vârstă de 24 de ani, ambii stabiliți în Anglia, care, la finele lunii septembrie curent, au fost găsiți vinovați în săvârșirea mai multor infracțiuni, transmite publika.md

Astfel, Frunza a fost condamnat pentru 12 infracțiuni, inclusiv viol, tentativă de viol, răpire și agresiune sexuală. Inițial, acesta a primit o condamnare de 18 ani, care a fost prelungită la 20 de ani, fiind recunoscut drept un pericol pentru public.

Midoni a fost găsit vinovat de săvârșirea a opt infracțiuni și a fost condamnat la 13 ani de închisoare. Ulterior, magistrații i-au înăsprit sentința până la 15 ani, din același motiv.

Amintim că cei doi moldoveni au comis infracțiunile în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2019.

Conform mărturiilor victimelor, în primul caz, bărbații ar fi bătut și agresat sexual o femeie în mașina lor. A doua femeie ar fi fost agresată sexual și bătută la fel în mașina inculpaților, după care femeia a fost abandonată pe un câmp.

În al treilea caz, cei doi ar fi răpit o femeie după care ar fi violat-o. 

Victimele au raportat infracțiunile, iar moldovenii au fost reținuți la scurt timp.

Alertă alimentară. Biscuiți și sărățele cu susan, retrași de la vânzare din cauza contaminării cu oxid de etilenă
Articolul anterior
Un elev din capitală a ajuns la reanimare, după ce a fost pedepsit cu 150 de așezări
Articolul următor
Alte articole interesante