Doi soți și copilul lor de 4 ani, găsiți fără suflare în casă după o scurgere de gaze

Doar fetița de 15 ani a supraviețuit, ea se află acum în spital, în comă. În dimineața zilei de 7 februarie, doi soți și fiul lor de patru ani au fost găsiți morți într-un apartament din Shchelkovo, lângă Moscova, relatează presa rusă.

Intoxicația cu gaze de uz casnic a fost stabilită drept cauza preliminară a decesului. Mirosul de gaz nu a putut fi simțit, un motiv fiind faptul că familia se afla în tratament la domiciliu pentru coronavirus, scrie presa locală.

Tragedia a avut loc într-unul dintre apartamentele unei clădiri cu două etaje. O ambulanță a primit un telefon de la un vecin, care le-a spus medicilor că nu se simte bine și că soția lui este slăbită și are ărsături puternice. Medicii au găsit la fața locului trei cadavre fără semne de viață – părinții și un copil de patru ani. De asemenea, medicii i-au acordat ajutor medical fiicei de 15 ani din prima căsătorie. Adolescenta a fost dusă la spital în stare gravă.

Potrivit uneia dintre versiunile anchetatorilor, scurgerea se datora unui cazan pe gaz instalat necorespunzător și a unei aerisiri deficitare în apartament. Este de remarcat faptul că de o săptămână familia se afla în carantină cu coronavirus, fiind afectați din cauza pierderii mirosului cauzată de infecție.

Interpreta Lia Taburcean a devenit mămică. A ținut totul în secret
Articolul anterior
O tânără de 26 de ani, tamponată de către un BMW în Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante