Doi tineri cresc de 14 ani un brad natural în apartamentul lor

Doi frați din județul Alba au de 14 ani un brad natural în apartamenul moștenit de la tatăl lor. Iarna, de Crăciun, îl împodobesc ca pom de iarnă.

Bradul a fost cumpărat din piață, pentru a le împodobi casa de Crăciun. A fost decorat cu globuri și beteală și i s-a repartizat un loc în sufrageria apartamentului lor, compus din 3 camere și bucătărie.

„Ne-am dorit, ca în fiecare an, să avem un brad al nostru! Așa am fost învățați de părinții noștri încă din copilărie. Acest brad a fost cumpărat din piață, de la un om de prin Munții Apuseni, și l-am ornat! Orice om își dorește de Crăciun un brad în casă. Inițial l-am lăsat până în primăvară. Ne-a plăcut. Era prea frumos să-l aruncăm. Apoi, văzând că se păstrează bine, am început să ne întrebăm: Oare de ce să-l aruncăm?  De ce să nu-l ținem? Nu este păcat de frumusețea aceasta? Și, uite așa, a mai trecut un an. Prezența lui face ca la noi în casă să fie în permanență Crăciun”, povestesc tinerii.

Așa a trecut al doilea an, al treilea și următorii ani. Acum bradul celor doi frați a împlinit… 14 ani de când este găzduit în apartamentul lor, iar prietenii, mai glumeți, spun că ar trebui să-i facă buletin de identitate, că doar are vârsta adecvată.

După 14 ani, bradul lor veghează din colțul lui la toate evenimentele din viața lor și… așteaptă viitorul. De mult culoarea lui nu mai este verde, căci frunzele (acele) lui au devenit maro-roșcat.

„Am auzit că există în «Cartea Recordurilor» un brad asemenea celui pe care-l avem noi, care ar avea nu știu câți ani. Mulți. Nu concurăm cu acesta! Ne dorim să demonstrăm că, dacă vrei, poți să faci un bine naturii. Prin faptul că am păstrat acest brad timp de 14 ani, am reușit să salvăm de la tăiere alți 13 brazi. Este bine. Putem spune că prin prezența lui în apartamentul nostru, este mereu Crăciun”, a declar tânărul.

sursa

Dr. Fauci, mesaj de speranță pentru 2021: Se vede sfârșitul
Articolul anterior
Video! Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, împreună în noul videoclip de Crăciun
Articolul următor
Alte articole interesante