Doi tineri moldoveni proaspăt căsătoriți, și-au pierdut viața într-un accident tragic în Italia

Doi tineri moldoveni proaspăt căsătoriți, și-au pierdut viața într-un accident tragic în Italia.

Doi tineri originari din Republica Moldova au murit la Ferrara marți, 24 august, după ce motocicleta cu care se deplasau a intrat în coliziune cu un autoturism. Cristina și Boris Danu, în vârstă de 26 și respectiv 29 de ani, erau căsătoriți de numai șase luni. Ea lucra ca ospătară, iar el la o firmă de curierat, scrie sinteza.org.

O moarte crâncenă, un sfârșit tragic și prematur pentru cei doi tineri moldoveni care marți, în jurul orei 23:00, se deplasau cu motocicleta de-a lungul străzii Via della Canapa. Conform celor relatate de Corriere della Sera, la intersecția cu via De Vincenzi o mașină Fiat Panda a ieșit fără ca șoferul să se asigure corespunzător și motocicleta nu a reușit să o evite.

Impactul a fost unul deosebit de puternic. La locul accidentului au sosit trei ambulanțe și elicopterul, pregătit pentru a transporta victimele la spitalul din Bologna. Din nefericire, personalul sanitar nu a mai putut face nimic pentru cei doi soți moldoveni. Cristina și Boris au murit la începutul vieții lor conjugale.

La volanul autoturismului Fiat Panda se afla o femeie care a fost rănită și transportată la spital. Viața sa nu este în pericol.

Soțul Cleopatrei Stratan, supărat chiar după nuntă
Articolul anterior
Mii de moldoveni au părăsit ţara în ultimele 24 de ore
Articolul următor