Doliu la Hollywood! A murit actorul Ed Asner

Este doliu la Hollywood, după ce s-a anunţat decesul celui care a fost Ed Asner, un actor care a câştigat zeci de premii internaţionale de-a lungul carierei.

Ed Asner a murit duminică seara, la vârsta de 91 de ani, din cauza naturale, în locuinţa sa dintr-un cartier select din Los Angeles. Decesul lui Ed Asner a fost anunţat de rudele acestuia, scrie paranteze.md. De altfel, există informaţii conform cărora actorul a murit înconjurat de cei dragi.

Imediat după ce s-a anunţat decesul lui Ed Asner au început să curge mesajele de condoleanţe. Actorul născut în Kansas City, Missouri, a câştigat zeci de premii internaţionale pentru interpretările sale, însă cel mai celebru rol al său a fost Lou Grant din „The Mary Tyler Moore Show” şi din spin-off-ul „Lou Grant”.

Rolul Lou Grant i-a adus lui Ed Asner cinci Primetime Emmy Awards, fiind actorul cu cele mai multe Primetime Emmy Awards la activ, în condiţiile în care celor cinci premii li s-au adăugat două premii pentru apariţiile în „Roots” şi „Rich Man, Poor Man”. De asemenea, Ed Asner mai era cunoscut pentru „El Dorado”, film în care a jucat alături de John Wayne şi Robert Mitchum, pentru modul în care a pus voce în filmul de animaţie „Up”, dar şi pentru modul în care l-a interpretat pe Moş Crăciun în mai multe filme şi seriale.

În ciuda vârstei înaintate, Ed Asner a continuat să facă ceea ce îi place, astfel că anul trecut a apărut în serialul „Briarpatch”.

Ed Asner a fost căsătorit de două ori, cu Nancy Sykes şi Cindy Gilmore, şi a avut patru copii, printre Kate Asner, actriţă cunoscută pentru apariţiile din „Malcolm in the Middle”, „Star Trek: Deep Space Nine” şi „Ally McBeal”.

Protest anti-vaccin la Atena
Articolul anterior
Un microbuz s-a aprins din mers pe traseul Leuşeni-Chişinău
Articolul următor