Doliu în lumea jurnaliștilor! A decedat Sergiu Gavriliță

Astăzi, s-a stins din viață un om cu literă mare – jurnalistul Sergiu Gavriliță, fondatorul revistei „VIP Magazin”. Pe data de 10 septembrie a fost ziua lui de naștere, zi în care a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani. Toți prietenii sperau într-o minune, că Sergiu va trece această cumpănă grea. Timp de o lună, jurnalistul a fost internat în spital, unde a și decedat.

separator

Când au aflat vestea tristă prietenii au postat pe pagina sa de facebook mesaje de condoleanțe:

„Sergiu a plecat acum câteva ore în lumea celor fără durere. În ultima lună a avut parte de prea multa. Acum … a ales … liniștea. Adio, prietene. Odihnește-te în pace.”, a scris Ion Terguță.
„S-a stins un Prieten – SERGIU GAVRILIȚĂ…Drum lin spre Dumnezeu.” – Arcadie Zaporojanu.
„Ziua de naștere ar trebui sa fie o zi frumoasa, cu zâmbete și veselii. Din păcate astăzi nu poate fi astfel după ce am aflat ca nu mai ești pe lingă noi. Nu pot exprima ce durere simt acum. Chiar dacă nu ne-am văzut atit de des pe parcursul acestor ani, eu mereu am știut ca ești o persoana extraordinara! Da, ești! Pentru ca mereu vei fi alături de noi , in sufletul și gândurile noastre. Te cuprind și odihnește-te-n in pace acolo sus 😞 Sergiu Gavrilita.”, a scris Kate Gr.
„Ai fost un om minunat Sergiu Gavrilita!!!!!!!Sa te aibă Domnul în pază.”, a menționat Rodica Biletschi.”
„Sergiu Gavrilita………am sperat , am crezut ca poate……….Dar Nu!!! Din păcate nu! Drum Lin!” – Adrian Potlog.
„Trist peste Chisinău, tot mai trist! Drum bun! Zbor lin!” – Natalita Efros.
„La 10 februarie 2018 m-a convins să mă ridic, bolnavă, din pat și să merg la „Omul Anului” – zicea că vrea să-și vadă colegii (promoția 1995/ Jurnalism/ USM…). a fost și ultima noastră reuniune în acel format. nicio clipă însă, atunci dar și pe urmă, nu m-aș fi gândit că exact peste opt luni va trebui să spunem „adio, Sergiu”… ceva nu e drept, totuși, în lumea asta. ceva…”, a scris Sorina Ștefârță.
„Trist…Nu e drept…Prea devreme…” – Natalia Petcu.

Sergiu Gavriliță a fost căsătorit cu Rodica Ciorănică, împreună au o fată pe nume Paula – Mia.

Cum arată o zi din viața primei balerine a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”!
Articolul anterior
Tatiana Salcuțan, pe locul 8 în lume la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires!
Articolul următor
Alte articole interesante