Dolores O’Riordan a lăsat în urmă trei copii

Moartea neașteptată a solistei The Cranberries a șocat întreag lume. Artista a murit la numai 46 de ani. Deocamdată, medicii nu au dezvăluit cauza morții interpretei.

separator

Dolores O’Riordan a fost descoperită moartă în camera ei de hotel din Londra, luni dimineața, irlandeza aflându-se în capitala Angliei pentru o serie de înregistrări.

Chiar dacă purtătorul ei de cuvânt nu a vrut să dea detalii despre cauza morții, aporpiați ai vedetei rock susțin că aceasta s-a luptat cu depresia și cu alte afecțiuni mentale aproape pe tot parcursul carierei sale. Ba mai mult, se pare că artista ar fi încercat să se sinucidă în 2013. Însăși Dolores a declarat că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în anul 2015 și că, în tinerețe, s-a luptat cu tulburările alimentare și cu dependenț de alcool, toate acestea dezvoltate pe fondul unei copilării în care a fost supusă abuzului.

Un articol publicat de site-ul TMZ, care citează prieteni ai irlandezei, susține că artista era teribil de deprimată în săptămânile dinainte de moartea acesteia, depresie accentuată și de durerile cronice de spate, care au forțat-o să anuleze multe concerte programate în 2017.

Faptul că O’Riordan nu se simțea bine psihic poate avea legătură și cu faptul că toți cei trei copii ai ei, Taylor, de 20 de ani, Molly, de 16 ani, și Dakota, de 12 ani, locuiau cu fostul ei soț, Don Burton, în Canada. O’Riordan s-a despărțit în 2014 de Burton, fostul manager al trupei Duran Duran, cu care a fost căsătorită timp de 20 de ani.

sursa

Iubita lui Keo a născut în mare secret. Ce sex are bebelușul?
Articolul anterior
28 de interpreți au depus dosarele pentru a participa la etapa națională a concursului Eurovision 2018
Articolul următor
Alte articole interesante