Dolores O’Riordan a lăsat în urmă trei copii

Moartea neașteptată a solistei The Cranberries a șocat întreag lume. Artista a murit la numai 46 de ani. Deocamdată, medicii nu au dezvăluit cauza morții interpretei.

separator

Dolores O’Riordan a fost descoperită moartă în camera ei de hotel din Londra, luni dimineața, irlandeza aflându-se în capitala Angliei pentru o serie de înregistrări.

Chiar dacă purtătorul ei de cuvânt nu a vrut să dea detalii despre cauza morții, aporpiați ai vedetei rock susțin că aceasta s-a luptat cu depresia și cu alte afecțiuni mentale aproape pe tot parcursul carierei sale. Ba mai mult, se pare că artista ar fi încercat să se sinucidă în 2013. Însăși Dolores a declarat că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în anul 2015 și că, în tinerețe, s-a luptat cu tulburările alimentare și cu dependenț de alcool, toate acestea dezvoltate pe fondul unei copilării în care a fost supusă abuzului.

Un articol publicat de site-ul TMZ, care citează prieteni ai irlandezei, susține că artista era teribil de deprimată în săptămânile dinainte de moartea acesteia, depresie accentuată și de durerile cronice de spate, care au forțat-o să anuleze multe concerte programate în 2017.

Faptul că O’Riordan nu se simțea bine psihic poate avea legătură și cu faptul că toți cei trei copii ai ei, Taylor, de 20 de ani, Molly, de 16 ani, și Dakota, de 12 ani, locuiau cu fostul ei soț, Don Burton, în Canada. O’Riordan s-a despărțit în 2014 de Burton, fostul manager al trupei Duran Duran, cu care a fost căsătorită timp de 20 de ani.

sursa

VIDEO! Misiune mai puțin obișnuită pentru salvatorii din Ungheni. Au salvat două vulpi de la înec

Salvatorii din raionul Ungheni au intervenit pentru a salva două vulpi de la înec. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de joi, 19 mai, la ora 13:30 – la 112 au sunat niște locuitori care au auzit urlete disperate a animalelor care au căzut în apa unui bazin acvatic artificial, din apropierea satului Grozasca, scrie replicamedia.md.

La fața locului pentru realizarea misiunii neobișnuite a intervenit un echipaj de salvatori. Ajunși, angajații IGSU au văzut animalele epuizate, care încercau de mai mult timp să iasă la mal, dar din cauza înălțimii a malurilor înalte și lunecoase, , acoperite cu peliculă specială, nu aveau nici o șansă.

Pentu salvarea acestora angajații IGSU au desfăcut o scăra culisabilă până la adîncimea potrivită unde se aflau animalele. O vulpe, observând scara s-a urcat la mal de una singură, iar puiul micuț a fost prins de salvatori și adus în siguranța la mal, după care a fugit în pădure.

Potrivit IGSU vulpele au rămas nevătămate.

Conform datelor statistice, de la începutul anului 2022 angajații IGSU au efectuat 145 de misiuni la salvarea animalelor.

Curajul inedit al unui artist rus în fața a mii de oameni la un concert din Ufa: ,,Patria, prieteni, nu înseamnă fundul președintelui, care trebuie sărutat permanent”

„Patria, prieteni, nu înseamnă fundul președintelui”, cu această frază și-a începutul concertul din orașul rusesc Ufa Iurii Shevchuk. Cântărețul a fost amendat imediat după concert. 

Liderul formației rock DDT s-a expus și anterior contra puterii. Acesta a mai primit amenzi pentru discreditarea utilizării armatei ruse în Ucraina, scrie realitatea.md.

„Patria nu este fundul președintelui, care trebuie sărutat permanent. Patria este o bunicuță săracă, care vinde cartofi la gară. Asta este Patria”, a spus Shevchuk, fiind aplaudat de sala arhiplină. Video:

Declarația artistului a apărut pe rețelele de socializare miercuri seara și a devenit virală. Joi dimineața în presa rusă au apărut informații că aceasta era așteptat în culise de către Poliție, care a discutat cu Shevchuk timp de o oră și i-a aplicat amendă, conform producătorului trupei.

Președinta Maia Sandu a discutat cu Președintele Emmanuel Macron despre cooperarea moldo-franceză și despre parcursul european al țării noastre

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit în această seară, la Paris, cu Președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron. Discuția s-a axat pe situația de securitate din regiune în contextul războiului din Ucraina, pe dialogul bilateral și pe agenda europeană a Republicii Moldova.

Șefa statului i-a mulțumit liderului de la Élysée pentru susținerea oferită de Franța în gestionarea fluxului de refugiați ucraineni. De asemenea, Maia Sandu a apreciat crearea, în luna aprilie, a Platformei de sprijin pentru Moldova, care să ajute țara noastră să depășească urmările războiului din Ucraina, ale inflației și ale crizei energetice, și să continue reformele inițiate. Cei doi șefi de stat au vorbit despre proiectele bilaterale moldo-franceze, lansate în ultimul an în mai multe domenii.„Apreciem cooperarea pentru identificarea și confiscarea activelor furate din Moldova.

Salutăm deschiderea biroului Agenției Franceze pentru Dezvoltare la Chișinău, care va avea loc în curând. Agenția va sprijini proiecte importante în domeniul energetic și cel al irigării, al împăduririi sau al aprovizionării cu apă și canalizare”, a spus Maia Sandu. Un alt proiect este modernizarea căii ferate pe tronsonul Chișinău-Ungheni, care va permite conectarea la rețeaua feroviară europeană. Cu acest prilej, Președinta Maia Sandu a menționat că Republica Moldova își dorește să consolideze dialogul dinamic cu Franța, în beneficiul cetățenilor noștri, și în cel de-al doilea mandat al domnului Președinte Macron.

„Am discutat și despre determinarea noastră de a ne urma parcursul european, în contextul cererii de aderare la UE pe care am semnat-o la începutul lunii martie. Contăm pe sprijinul Parisului pentru ca Republica Moldova să primească statutul de țară candidată. Acest gest va semnaliza societății noastre și autorităților că eforturile de modernizare a Moldovei după model european vor fi susținute”, a mai spus Președinta Maia Sandu la întrevederea cu Președintele Republicii Franceze.

Iubita lui Keo a născut în mare secret. Ce sex are bebelușul?
Articolul anterior
28 de interpreți au depus dosarele pentru a participa la etapa națională a concursului Eurovision 2018
Articolul următor