Donald Trump riscă să îşi piardă şi soţia, după ce a pierdut alegerile pentru Casa Albă

Donald Trump riscă să îşi piardă şi soţia. Iar odată cu ea şi o parte din avere. Melania Trump s-ar putea alege cu 50 de milioane de dolari dacă va decide să divorţeze, spun apropiaţii cuplului.

separator

Melania ar număra minutele până când îl va putea părăsi pe Donald Trump, spun apropiaţii cuplului.
Divorţul l-ar putea costa însă 50 de milioane de dolari pe fostul magnat american.

O sumă mult mai mare decât au primit primele două neveste ale lui Trump. Dar pentru a putea pune capăt mariajului, fostul fotomodel sloven număra secundele până când Donald Trump va părăsi Casa Albă.

Umăr la umăr, Melania şi Donald Trump par a fi un cuplu fericit. Fostul fotomodel sloven i-a luat de multe ori apărearea soţului atunci când camerele erau îndreptate asupra ei. Ultima dată cu doar 3 zile înainte de scrutin, atunci când l-a însoţit la două mitinguri de campanie.

În ciuda cuvintelor de laudă rostite în public, Melania ar număra minutele până când îl va putea părăsi pe Donald Trump, spun apropiaţii cuplului.

Divorţul l-ar putea costa însă 50 de milioane de dolari pe fostul magnat american. O sumă de aproape 3 ori mai mare decât cea pe care a primit-o Ivana Trump, prima lui nevastă. Marla Maples, cea cu care a avut cel mai scurt mariaj, s-a ales în schimb cu doar 2 milioane de dolari. Spre deosebire de cele două, Melania şi-ar fi renegociat contractul prenupţial chiar înainte ca Trump să devină preşedinte.

Nu este pentru prima oară când în presă se discută despre mariajul tensionat dintre cei doi. Mai ales că, în timpul celor 4 ani de mandat, nu puţine au fost momentele stânjenitoare între cei doi. Unul din cele mai cunoscute a fost refuzul Melaniei de a îl lua pe Trump de mână în timpul primei lor vizite oficiale în Israel.

Omarosa Manigault Newman, fosta consilieră a lui Trump: ,,Cunosc acest cuplu încă de când ieşeau la întâlniri. S-au căsătorit la doar un an după ce s-a lansat emisiunea The Apprentice. Şi ce am observat în ultimii 17 ani te face să fii confuz. Uneori se plac unul pe altul şi alteori ea simte, pur şi simplu, o repulsie faţă de el.”

Cu un mariaj de 15 ani, Melania ar fi vrut să îl părăsească pe Trump înainte ca acesta să candideze pentru funcţia de preşedinte în 2016. Ar fi decis să îi rămână alături pe perioada campaniei doar pentru că nu a crezut că va şi câştiga. Surse apropiate primei doamne spun că aceasta chiar ar fi plâns în clipa în care a aflat rezultatul alegerilor.

sursa: www.observatornews.ro

La 53 de ani, supermodelul Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară

Naomi Campbell a anunțat că a devenit din nou mamă pentru a doua oară la vârsta de 53 de ani. Supermodelul a declarat că „niciodată nu este prea târziu pentru a deveni mamă”.

Supermodelul, în vârstă de 53 de ani, a adus pe lume un băiețel, scrie stirileprotv.ro.

Ea a împărtășit vestea emoționantă pe pagina sa de Instagram joi, 29 iunie.

Micuțul meu drag, să știi că ești prețuit peste măsură și înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezența ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit Babyboy. #mamă de doi

Nu e niciodată prea târziu pentru a deveni mamă @candytman stilist @rodneyburns”, a scris Naomi Campbell pe Instagram.

Deloc surprinzător, anunțul lui Naomi a atras atenția celor care o urmăresc, unii dintre ei grăbindu-se să îi transmită vedetei urările lor de bine în secțiunea de comentarii.

Donatella Versace a scris: „Felicitări Omi!!!

Winnie Harlow a adăugat: „Felicitări!”.

Un fan a scris: „Ce binecuvântare. Felicitări”.

Un altul a adăugat: „Pură inspirație. Felicitări!”.

Naomi a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 50 de ani, în 2021, atunci când a adus pe lume o fetiță.

Aeroportul Chișinău ar putea colabora cu companii aeriene israeliene

Reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău s-au întâlnit, pe 28 iunie, cu reprezentanții companiilor aeriene israeliene EI-Al, Israir și Arkia pentru a discuta o posibilă colaborare. Scopul acestei întâlniri a fost de a dezvolta și consolida legăturile aeriene dintre Moldova și Israel, scrie TV8.md.

Potrivit reprezentanților Aeroportului, o colaborare potențială va permite „oferirea serviciilor de înaltă calitate, flexibilitate și opțiuni de zbor variate”.

„Lucrăm împreună pentru a facilita călătorii plăcute și confortabile, creând noi oportunități atât pentru turism, cât și pentru mediul de afaceri. Continuăm să dezvoltăm această colaborare și vom oferi detalii suplimentare în curând”.

Marcela Paladi a făcut primii pași pe protezele finale. Momentul care i-a adus lacrimi în ochi

Marcela Paladi, tânăra care a rămas fără picioare în urma unui accident pe viaduct, a făcut primii pași pe protezele finale. Cu zâmbetul pe față, dar și lacrimi în ochi, tânăra și-a îmbrățișat sora și a menționat că este recunoscătoare pentru multe lucruri din viață, scrie TV8.md.

„Sunt recunoscătoare pentru multe lucruri din viața asta, dar mai ales… Sunt recunoscătoare surorii mele mai mari și întregii mele familii”, a spus Marcela.

„Nu dizabilitatea ta te definește, ci curajul tău. Sunt atât de mândră de tine”, a scris sora Marcelei, pe Facebook.

TV8.md reamintește că accidentul cumplit în care Marcela și-a pierdut ambele picioare a avut loc în seara de 5 februarie. Gheorghe Begu, șoferul care a provocat accidentul a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare.

Dintre aceștia, doi ani urmează să îi petreacă într-un penitenciar de tip deschis, iar un an și 6 luni – cu suspendare. De asemenea, bărbatul aflat la volanul mașinii care a accidentat-o pe Marcela Paladi urmează să îi achite tinerei prejudiciu de 2 milioane de lei. 

Sentința a fost pronunțată miercuri, 3 mai, de magistrații Judecătoriei Buiucani, în lipsa inculpatului, care a lipsit de la ședința de judecată. Nu s-a prezentat la ședință nici avocatul. Ulterior, poliția a localizat bărbatul și l-a reținut.

O femeie din Ceadîr Lunga a născut gemeni în ambulanță, în drump spre spital
Articolul anterior
Alertă alimentară: oamenii sunt rugați să nu consume acest aliment. Să îl distrugă sau să îl returneze la magazin
Articolul următor