Donatella Versace şi fiica ei au donat 200.000 de euro unui spital din Milano

Donatella Versace, în vârstă de 67 de ani, şi fiica ei de 33 de ani au anunţat că banii vor merge la departamentul de terapie intensivă al spitalului, transmite publicaţia Elle.

separator

Instituţia a cerut ajutorul publicului după ce a fost depăşită de numărul foarte mare de pacienţi bolnavi de COVID-19 care au fost internaţi.

„În timpuri ca acestea este important să fim uniţi şi să îi ajutăm cum putem pe toţi cei care sunt pe linia frontului, luptând zilnic pentru a salva sute de vieţi”, a declarat, într-un comunicat, Donatella Versace.

Încă aproape 3.500 de oameni au fost infectaţi cu virusul care provoacă boala COVID-19 în Italia, în ultimele 24 de ore, ceea ce duce numărul total al îmbolnăvirilor la 21.157. În aceeaşi perioadă, autorităţile au anunţat 175 de decese noi, cu un bilanţ total de 1.441 de morţi.

Şi alte celebrităţi din Italia s-au implicat în lupta cu pandemia. Creatoarea de modă Chiara Ferragni şi soţul ei au strâns 3,6 milioane de euro pe platforma de crowdfunding GoFundMe. Cuplul a donat, de asemenea, 100.000 de euro, tot Spitalului San Raffaele.

Peste 5.800 de oameni au murit în întreaga lume din cauza COVID-19, iar aproape 156.000 de persoane au fost infectate cu virusul apărut în oraşul chinez Wuhan la sfârşitul anului trecut.

Sursa

Moldovagaz NU va deconecta consumatorii de gaze naturale, pe toată durata regimului de carantină
Articolul anterior
Ministerul Educației elaborează „Instrucțiunea privind învățarea la distanță în învățământul general”
Articolul următor
Alte articole interesante