Dorin Chirtoacă îi ia apărarea Anișoarei Loghin

Anișoara Loghin a fost luată peste picior de către administratorii unei pagini de Facebook. Aceștia au scris jurnalista „a strâns o sumă bunișoară la nunta cu Chirtoacă, i-a plăcut și mai încearcă o dată”.

separator

Dorin Chirtoacă, fostul soț al jurnalistei, a sărit în apărarea acesteia. Fostul edil al Capitalei a menționat  că ,,Anișoara este și rămâne o persoană extraordinară”, cerându-le celor care au făcut postarea să o șteargă imediat și să-și ceară scuze.

„Chiar dacă suntem persoane publice, ceea ce duce la o mai mare intruziune în viața privată, oricum aceasta ar trebui sa aibă loc până la limita bunului simț.

Or, insinuarea precum ca ea ar fi o materialistă care visează la „bani de la nunta” este o fabulație și o nesimțire. Cu totul alte lucruri sunt sau pot fi la mijloc.

Ștergeți, vă rog, aceasta postare, cereți-vă scuze de la Anișoara și nu mai faceți asemenea lucruri în raport cu nimeni, nici măcar ca luare peste picior.

Noi nu ducem lipsă de mizerii, inclusiv la nivelul celor care ne conduc. Mai trist este, însă, că în jurul lor sunt diferite latrine care le cântă în strună”, a menționat Dorin Chirtoacă.

Căsătoria Anișoarei Loghin cu fostul edil al capitalei a durat mai puțin de un an. Cei doi s-au căsătorit pe 20 mai 2016, iar în luna octombrie a aceluiași an au divorțat.

Amintim că, recent, Anișoara Loghin a fost cerută în căsătorie de către fotbalistul Radu Gînsari.

Sărbătoare mare în familia premierului Ion Chicu. Acesta ar fi astăzi socru mare
Articolul anterior
Câți invitați ar fi prezenți la nunta fiului premierului Ion Chicu?
Articolul următor
Alte articole interesante